Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszula25

Test ciążowy.

Polecane posty

Gość urszula25

witam dziewczynki:) Powiedzcie mi czy są tu kobietki które zrobiły test w 25dc przy cyklach 26dniowych ... wiem że to tylko jeden dzień do spodziewanej @ ale chciałabym zrobić jutro test ponieważ w sobotę idę na wesele chciałabym wiedzieć czy bardzo na siebie uważać... Pomóżcie powiedzcie jak tam wasze doświadczenia jeśli chodzi o testy. Z góry dziękuje

Witam Urszulo! Napewno jest setek takich dziewczyn ktore zrobily test przed spodziewana @... moge doradzic Ci tyle, ze najlepiej zrobic test w dniu spodziewanej miesiaczki, ale jesli masz obawy poprostu go wykonaj i juz, dla samej siebie aby wiedziec. A jesli moge spytac to jakie masz objawy coazowe? Planujecie dziecko? Pozdrawiam i zycze aby wszystko poszlo o Twojej mysli, choc nawet nie wiem czy chcesz byc w ciazy... :)

Tak chce mieć dziecko staramy się okolo 5 miesięcy :) Strasznie bolą mnie piersi i czuje kłucie w jajnikach czasami mam nudności ale do wymiotów jeszcze nie doszło... ale najbardziej to dokuczające piersi są bardzo nadbrzmiałe i bolą

Gość oo :)
Ja robiłam test kupiłam taki n którym pisze ze wykrywa ciążę juz po 7 dniach od zapłodnienia no i była jedna kreska i okres dostałam co do nia a staram sie o dziecko tak ze spróbuj

a zwykle bolą cię przed okresem? jeśli nie lub inaczej...to możliwe że jestes... test nawet parę dni może jeszcze nie wyjść, alkohol w tak wczesnej ciąży nie zaszkodzi i tak, a chyba nie musisz sie spić do nieprzytomności... ;)

Gość urszula25
Hey dziewczyny tak staram się o dziecko :) Objawów jakotakich nie mam a bambolinia22 to nie ja xD heheh koleżanka pewnie też się nie może doczekac heheh