Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 talia_d - rób test:) A co do mierzenia temp mam wytrwałość dlatego że wstaje rano do pracy:) hii ale dziś moja tempka znów spadła i wynosi 36,7 ;/ chyba przestanę mierzyć;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Viviii ja sie zgadzam, nie wiem jak pozostałe Dziewczyny:) napisz coś o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 Wiec ja dopiero bede zaczynała starania o dziecko :) a takie wzajemne wsparcie kobiet jest bardzo dopingujące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Życzę Ci aby się udało jak najszybciej:) bo czekanie jest dobijające:) ale chyba każdy ma swoje przeznaczenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 No dokładnie ;) jak to mowią na wszystko przyjdzie pora wam tez pewnie juz niedługo sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 Katarina z jakiego miasta na śląsku jestes ?? ja tez jestem ze sląska z Gliwic dokładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Z Sosnowca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 Katrina tzn ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Nie rozumiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 Poprawiłam sie tylko bo zamiast Katrina napisałam Katarina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 A czy któras z was ma juz dzieci czy to staranie o pierwsze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Ja o 1:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 Napewno juz niedługo zostaniesz mama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Kiedyś zostane :) ale kiedy nikt tego nie wie;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Najważniejsze by myśleć pozytywnie:) i się nie stresować:) szkoda że pozostałych dziewczyn nie ma na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 ja sobie zaplanowałam zajśc w ciąze za ok 3 miesiące bo chce zeby urodziło sie koniec pażdziernika czy listopad ciekawe czy cos z tego wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Wiesz co nie da się tego tak zaplanować, ja myślałam że zajdę bez problemu a tu narazie nic a nic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 ja jedno dziecko tak zaplanowałam i tak mam wiec po cichu licze ze tez sie uda ale z tym jest róznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 NO widzisz:) pierwsze zaplanowałaś to z Ciebie szczęściara:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 no jakos sie udało ;) ale moja mama mnie miala jak chciała a o mojego brata sie starała 3 lata :) ale jest ... mam nadzieje ze nie mam tego w genach ;P ale moj syn juz ma 6 lat wiec czas na kolejne bo pozniej duza róznica bedzie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 jakos sie udało ;) ale moja mama po mnie starała sie 3 lata o mojego brata wiec mam nadzieje ze nie mam tego w genach ;) moj syn ma juz 6 lat wiec juz czas na kolejne zeby za duzej róznicy nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Rozumiem:) napewno się uda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 a Ty jak długo sie starasz?? i czy tak intensywnie czy poprostu uwazasz ze bedzie jak bedzie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 5 miesięcy na początku (przez 3 miesiące- jak będzie to będzie) a teraz 5 miesiąc bardzo intensywny;D ale nie żeby jakoś się zmuszać do przytulanka, tylko z ochoty:) która wzrosła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 no pewnie :)) to będe trzymała kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Jakie miałaś objawy ciąży przy 1 dzidziusiu? i kiedy się zaczęły:) itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 miałam cały czas brzuch wzdęty jak bym miała dostac @ piersi zrobiły sie wrażliwe i wydawało mi sie cały czas ze kłuje mnie jajnik :) pozatym wieczorem byłam szybko senna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 Ja mam tak co miesiąc przed miesiączką, każda kobieta jest inna w końcu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viviii Napisano Październik 27, 2011 no właśnie tym bardziej ze poza tym ze jakoś w 4 tygodniu miałam okropną ochote na kapuste kiszona wiecej objawów zadnych nie mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Październik 27, 2011 w którym tyg dowiedziałaś się o ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach