Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Talia_D

Zachodzimy w ciaze!

Polecane posty

Nie pustki;p tylko @ przyszła i umieram z bólu brzucha;/ jak co miesiąc , miałam nadzieje że już od tego miesiąca będę miała spokój na 9 miesięcy...:) a tu psikus i trzeba się starać dalej, jak robiłaś kolejny test Talio_D?

hey ja sie nie odzywam, tylko was czytam na biezaco bo u mnie nic póki co w listopadzie robimy powtórke badan i z wynikami do gina i zobaczymy co dalej, dzis wolne posprzatam czekam na mezusia i na zakupki a jutro na groby i tak zleci dlugi weekend pozdrawiam...

dziewczeta mam do was pytanie. wspolzylam bez zabezpieczenia z moim facetem w moje dni plodne. sposcil sie co prawda poza mna ale potem wszedl drugi raz czy jest mozliwosc ze jestemw ciazy? boli mnie brzuch tak jak przed okresem ale miesieaczke powinnam miec w polowie listopada.... a te bole trwaja juz troche.

Truskawka wątpię zebys juz cos czuła,Moim zdaniem dni płodne masz dopiero teraz skoro mowisz że w połowie listopada masz mieć kolejna @, pewnie stąd ten ból brzucha.

Truskawka wątpię zebys juz cos czuła,Moim zdaniem dni płodne masz dopiero teraz skoro mowisz że w połowie listopada masz mieć kolejna @, pewnie stąd ten ból brzucha.

talia masz regularne cykle?moze faktycznie jeszcze jest za wczas skoro masz dostac@ w piatek hmmm idz moze jutro rano na bete albo w dniu spodziewanej @ ale jesli to nie ciaze to mozesz miec torbiele albo nadzerke albo i problemy hormonalne radze isc jednak po @ na badania i do gina noi twoj facet chodz mam nadzieje ze to ciaza czego ci zycze ja mam nadzieje ze juz w grudniu bede miec zabieg iui i wkoncu po 3 ponad latach bede w ciazy

hej dziewczyny! wczoraj zauwazyłam u siebie plamienie. Dziś juz nie było po nim śladu. @ mam miec dopiero w sob/niedz, ale z ciekawości Zrobiłam test. Niestety był negatywny.

Panterka cykle mam mniej wiecej regularne.@ powinnam dostac w środę 3.11. Test wydaje mi sie juz powinien cos pokazać,chcialaz slabiutka kreskę, a nie bylo nic,nawet śladu więc tym razem znow napewno nic z tego... :( a jak tam u Ciebie? Cos mało ostatnio Cie u nas widac,chyba nas nie planujesz zostawic hmm?! :) co tam u reszty?jakies staranka,testowanie ? Odzywać sie prosze :P

Panterka cykle mam mniej wiecej regularne.@ powinnam dostac w środę 3.11. Test wydaje mi sie juz powinien cos pokazać,chcialaz slabiutka kreskę, a nie bylo nic,nawet śladu więc tym razem znow napewno nic z tego... :( a jak tam u Ciebie? Cos mało ostatnio Cie u nas widac,chyba nas nie planujesz zostawic hmm?! :) co tam u reszty?jakies staranka,testowanie ? Odzywać sie prosze :P

Talia ja nie pisze bo u mnie nic sie nie dzieje na ciaze naturalna nie mamy niestety szans wiec ani sie nie staramy ani nic tylko kochamy kiedy jest poprostu ochota a w przyszlym tygodniu badania i mam nadzieje ze uda mi sie 18 albo 25 listopada isc z wynikami o zobaczymy co dalej mam nadzieje ze IUI juz w grudniu tak wiec u mnie nic a wpadam i czytlam was ale cos cicho sie zrobilo i pustki jakies pozdrawiam

Hej dziewczyny,pozwolcie,że do was dołącze. Mąż w końcu zgodzil się na dziecko więc wzielismy się od razu do roboty,ale wątpie czy coś z tego teraz będzie ,czekam na @.Chociaż ja juz wyszukuje syndromów ciąży na każdym kroku,jak jakaś wariatka.

cześć wszystkim:) widzę, że ciąża u Ciebie Talia nie do końca się wyjaśniła? Dziewczyny mają rację z testami różnie bywa. Choć może to było samoistne poronienie... nie chcę źle wróżyć i trzymam nadal kciuki. Sama miałam @ dostać wczoraj i nie dostałam ale już dziś pobolewa mnie brzuch więc w najbliższych dniach dostanę - jak co miesiąc. Nikita ja podobnie jak Ty nie umiem utrzymać języka za zębami i wszystko naokoło mi przeszkadza. Wyczytałam gdzieś na forum, że castagnus pomaga złagodzić objawy napięcia. I kupiłam biorę 2 miesiąc i nie wiem sama czy jest lepiej. Może teraz nie tydzień a dzień albo dwa mam czarny humor... choć teraz mam mieć @ lada chwila a cały weekend spokój i humor dopisywał mi na maxa to może działa to ziółko:) Katarina07 głowa do góry... będziemy razem czekać na dni płodne:) Ja jakoś w tym miesiącu na luzie do @ podchodze jak żadnego miesiąca. Na płodne czekałam z utęsknieniem, przesunęły mi się maksymalnie i to chyba ostudziło mój zapał na szukanie szansy na zajście tym razem. Jakoś wydaje mi się, że to nie ten miesiąc i nawet nie czekam na @ tak jak zawsze. Za to w następnym cyklu pewnie obgryzę pazury:P Panterka a jakie dokładnie badania teraz robisz? Bo coś mi się tu pamięta, że jakieś powtarzasz?

Talia do ewentualnej @ dwa dni to nie długo to może okaże się, że testy w tych wczesnych dniach się po prostu nie sprawdziły. I tego Ci życzę. A może i ja nie dostanę@. Nie robię testu póki co bo do tej pory jak mi się spóźniała m to robiłam i wiem jakie to cholerne oczekiwanie jest i za chwilę rozczarowanie. Więc poczekam jeszcze ze 2 dni i zrobię.

Cześć dziewczyny:) Talia głowa do góry! nie wszystko stracone:* test może się mylić, pozatym za dużo wszystkie myślimy o ciąży i przez to nie wychodzi... zajdziemy dopiero jak się wyluzujemy;) Ja wierzę, że wszystkim z naszej paczki się uda i będziemy mamusiami:* może za miesiąc będzie jakiś wysyp;p

Gość Tarot kochani zapraszam !!!!
ZAPRASZAM NA KORZYSTANIE Z TEJ O TO WROZBY!!!! TAROT 10pytań +analiza problemu+tarot na miesiąc http://allegro.pl/tarot-10pytan-analiza-problemu-tarot-na-miesiac-i1909437393.html TAROT 15 ANALIZ Bardzo Obszernie Moje Podsumowanie http://allegro.pl/tarot-15-analiz-bardzo-obszernie-moje-podsumowanie-i1912906078.html

Oh dziewczyny fajnie by było jakby testy sie mylily,jutro powinnam dostac @ chociaż moze sie przesunąć dzien lub dwa.Mam nadzieje ze do żadnej z nas juz nie przyjdzie ta cholerna małpa!

Gość gość
Hejka :D no i do mnie @ przyszła jak w zegarku 30.10. ;/ tak jak się spodziewałam. Asik-one spróbuję z tym castagnusem :) mam nadzieję żę będę choć mniej wredna, bo już samej mi głupio z tym :((

Gość gość
nick.............wiek.......cykl starań ...........kolej na@.....województwo panterka ........29.......3 lata..................nie liczę...............śląskie NIKITA838....24............11 m-ąc...............26.11 ...............opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem..................holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10................mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy..............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........5 mcy................1/2.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie

Gość gość
Talia oby się Tobie udało przynajmniej teraz, a potem nam- ktoś musi być pierwszy :D

Gość gość
Legaca- napisz coś o sobie, albo do tabelki się wpisz :) tak wogóle to witamy na topik.

Nikita nie przejmuj sie,nie jestes jedyną na tym topik która dostała @..do mnie tez pewnie przylezie, to by bylo za piękne żebym była w ciazy,ponad 3 lata sie nie udawalo więc dlaczego teraz tak nagle miałoby sie udać? :O pewnie i tak czeka mnie leczenie.Sorry dziewczyny ze tak negatywnie ale jakos calkiem straciłam nadzieje :(

Asik_one trzymam kciuki zebys ujrzała dwie grube krechy! Wszystkim Wam dziewczyny tego życzę! :*

Nikita nie przejmuj sie,nie jestes jedyną na tym topik która dostała @..do mnie tez pewnie przylezie, to by bylo za piękne żebym była w ciazy,ponad 3 lata sie nie udawalo więc dlaczego teraz tak nagle miałoby sie udać? :O pewnie i tak czeka mnie leczenie.Sorry dziewczyny ze tak negatywnie ale jakos calkiem straciłam nadzieje :(