zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 jejku jakie maleństwo:) cudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 nick..........wiek.......cykl starań ...........kolej na@...województwo NIKITA838....24............11 m-ąc...............26.11 ...........opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....9.11.............holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10...........mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........6 mcy................28.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie panterka ........29.......3 lata..................11.11............śląskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 Talia u mnie spokojnie - jeszcze:) Godsmack ja wczoraj przeżywałam koszmar myśląc o poniedziałku, jeszcze tak nie miałam he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 asik_one kochana ja nie licze na to ze @ nie przyjdzie bo przychodzi co miesiac zdązylam do tego przywyknac nam moze pomóc tylko iui i to bez dwóch zdan takze czekamy na kolejna wizyte i co powie gin zeby jak najszybciej przstapic do pierwszej próby chcialbym juz w grudniu a jak nie to po nowym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 no Roza_ nie moge sie napatrzec mała slicznotka po cioci hihihihihihihihh my z moim męzem mamy juz nawet wybrane imiona dla dziewczynki Paulina a dla chlopczyka Dawid gi nam mówil ze jak bede miala stymulowany cykl do iu moge miec nawet blizniaki hihihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 7, 2011 Panterka śliczna jest :) każda n nas takiej się dorobi ;p lub chłopczyka;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 Wiem panterka.. jak piszę to kurcze zapominam, ale dokładnie to chodzi mi o to, że do tych badań masz coraz bliżej i że może czas szybciutko zleci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Ah pozyjemy zobaczymy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 7, 2011 Życzę CI Panterko od razu dwójki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 7, 2011 A ty Talia głowa do góry!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godsmack_girl 0 Napisano Listopad 7, 2011 mój mąż własnie robi kolację, a ja dziś pozwolę sobie na winko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 bo wtedy jest szansa ze wiecej sie przyjmie pecherzykow ahahaha kolezanka mi kiedy powiedziala ale to bylo przed slubem nie wem skad to wiedziala ale powiedziala ze bedziemy sie leczyc i bedziemy miec albo dziewczynke albo blizniaki niby ponikad ma racje leczymy sie ale czy tak do konca wierzyc hmm nie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 jabym właśnie chciała bliźniaki:) fajna sprawa co prawda początki trudne ale potem z górki:) a jeszcze jak mamy takie problemy z zajściem to kurde podwójny strzał przydałby się jak nic. Ja właśnie umówiłam się do gina na 17.11 żeby prolaktynę zbadać i zobaczyć jak owu no i na cytologię muszę się stawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 a ja dziś do mojego m mówię: może pójdę do wróżki. On oczywiście przeciwny sprawie, bo chyba zna mnie i wie, że ja to taka łatwowierna jestem, że jakby mi tak coś złego powiedziała to będę przeżywała.... i stąd jego pesymizm do takich moich pomysłów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 7, 2011 Ja to bym chciała jedno na początku bo nie mamy warunków na więcej dzieci puki co;/ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Katrina tak jest! :) nie bede sie łamać! Bliźniaki super sprawa! Podwójne szczęście :D Godsmack girl wina nie bardzo lubie ale jakies piwko z soczkiem owszem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 panterka oby były bliźniaki. Godsmack a wczoraj sobie piwko wypiłam z mężem :) Wiecie dziewczyny jak to się wszystko zapomnan.. jak koleżanka mnie pyta co robiłam w co się bawiłam z dzieckiem jak miało 2 lata to nie wiem. Ja lubię też patrzec na te malce ledwo co chodzące:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Asik ja we wrozki nie wierze,juz nie..ostatnio przepowiedziała że bede miała 4 dzieci jedno cza drugim,że wszystko bedzie pięknie i super..moja tata miał sobie znaleść nowa kobiete,a zamiast tego zmarł :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 Oj to nie dziwie się ze nie wierzysz:( A znacie tą wróżbę z obrączką, nam wywrózono jeszcze jedno dziecko,ale jak narazie tylko ja o tym myślę, ale nadzieję trzeba mieć. Za pierwszym razem mąż też mnie zaskoczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 ja tez nie wierze ale cos w tym prawdy jest bo przed slubem nie wiedzielismy ze tak dlugo to nam zajmie i ze wkoncu bedzie mogli sie udac do klniki leczenie nie plodnosci a ona wlasnie nam powiedziala ze niby tak bedzie lekarz mowi ze moe tak byc bo to sa wieksze szanse na ciaze blizniacza poprzez cykl stymulowany dla mnie liczy sie zeby wogóle było dzieciatko nie wazne czy jedno czy od razu dwa bedzie dwojka bedziemy kochac podwójnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 Roza_ tak mi wywrozne z obraczki swojej ze beda niby miala dwoch synkow i na dwojce sie skonczy pozyjemy zobaczymy paru osobom w moej rodzinie sie sprawdzilo moja znajoma ma przyjaciolke i ta przyjaciolka nie ma dzieci jest bezplodna i z obraczki wlasnie wyszlo jej ze nie bedzie miala dzieci siostrze wyszla 1 dziewczynka a drugi chlopiec a szawgierce syn noi 1 syn bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 to czyli nadzieja jest!! U mnie wujkowi też się sprawdziło - ma 5 dzieci, 4 synów, 1 córka. to dopiero rodzina, świetni są:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 a to jest jego 3 żona:) ma jeszcze 2 córki dorosłe z 2 żoną i syna z pierwszą żoną:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 Roza jakie rozrzucenie z tym wujostwem:) ja we wróżki niby też nie, ale wiecie NIBY bo jakby mi powiedziała, że coś będzie to uwierzyłabym na 100 %:) ja miałam z obrączki 3 razy wróżone 2 x wyszło tak samo, że dwoje dzieci i że dwóch chłopców. Ale kiedyś wywróżyła mi laska że nie będzie w ogóle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 Talia wiem, że wróżki mówi to co się chce słyszeć, a z Twoim tatą to mi przykro. Wiem co czujesz bo ja też mam tylko mamę (i brata):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 nic dziewczynki mykam na m jak milosc milego wieczoru wam zycze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 :) ja też już dziś uciekam:) miłego i do usłyszenia... jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 Asik nie wierz jej;) źle wywróżyła. Też zmykam,dobrej nocki Wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2011 Hej :)ale zaległości narobilam !!! dość dużo do czytania miałam wstecz :DTalia- słowa tych dwóch (a moim zdaniem raczej jednej i tej samej osoby) świadczą o braku inteligencji i jakiegokolwiek taktu. Przypuszczam że nie potrafi ta osoba w inny sposób rozmawiać, wyrażać emocji- a to już świadczy o jej problemach co powoduje że atakuje innych. WIEC POMIJAJMY TAKIE KOMENTY ale ja poleciłabym tej osobie jakiś trening umiejętności społecznych, dialogu itp.WITAM NOWE FORUMOWICZKI :D Kobiety a ja myslę że coś w tych wróżbach z obrączką jest- ale podobno robi się ją tylko raz- moja ciocia robiła mojej mamie i rzeczywiście jak wyszło że 3 chłopców i 2 dziewczynki tak też moja mama urodziła :D chyba się wybiorę do cioci kiedys przy okazji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2011 Panterko też oglądałam m jak Miłość- szkoda że Hanka odeszła z serialu, ale w kulisach było widać jak Kożuchowska sama się przywiązała do serialu, az łzy uroniła- jak dla mnie piękna postawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach