Talia_D 0 Napisano Listopad 18, 2011 Nie denerwuje* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 18, 2011 Myslalam że w ciąży jest sie spiacym a ja mam slepki jak 5zl heh.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo-chcę Napisano Listopad 18, 2011 mi też się nie chce spać... bez mojego F to nawet nie chce mi się do łóżka kłaść. moge wiedzieć ile masz lat..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 18, 2011 24 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo-chcę Napisano Listopad 18, 2011 o matko.. :) myślałam, że więcej skoro już 3 lata się starasz.. tzn STARALAŚ. boję się, że ja też, będę tak długo musiała się starac ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 18, 2011 Nie martw sie na zapas!wszystko bedzie dobrze;) A Ty ile masz lat?Długo sie staracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 18, 2011 Uciekam spac..pozno juz.Jutro sie pojawie (tzn juz dziś :P) Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo-chcę Napisano Listopad 18, 2011 ja się nie staram jeszcze, bo nie mogę ;/ dopiero od wakacji zacznę... :( chyba, że porozmawiam z moim mężczyzną i zaczniemy wcześniej. ale nie chce też na ślubie mieć duuużego brzuszka. (ślub we wrześniu 1012). ale baaaardzo bym chciała :D instynkt macierzyński obudził się we mnie jak miałam 17 lat i tak czekam cierpliwie, aż będę mogla się starać.. a teraz mam prawie 22 ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo-chcę Napisano Listopad 18, 2011 dobranoc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nelinda 0 Napisano Listopad 18, 2011 Pisałam kiedys na innym forum i zawsze znajdzie się "taka osoba". Ale dziewczyny na 100% jest to jedna a raczej kilka z was. Zawsze cos komus nie pasuje i nie przyzna się do tego pod swoim stałym nickiem....Zresztą widać ile "starych" staraczek pogratulowało Tali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapominajjkaa Napisano Listopad 18, 2011 dziewczyny mialam okres 13 pazdziernika juz mi sie mocno spoznia, ale kochalam sie z mezem 6 listopada czyli 25 dc... czy to mozliwe ze zaszlam w ciaze w 25 dc????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani GINEKOLOG Napisano Listopad 18, 2011 Ja mam 25 lat i tez sie staram zajsc w ciaze od 6 listopada :) mam nadziej ze sie uda . Bo 25 lat to najlepszy wiek na dzieci, to bedzie moje pierwsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapominajjkaa Napisano Listopad 18, 2011 HEH ja wlasnie tez sie staram ale nie mielismy mozliwosci z mezem sie kocham w dni plodne i dopiero od 25 dc sie kochalismy.... no i teraz spoznia mi sie juz okres tydzien.... w poniedzialek po 14 dniach od stosunku zrobie test, zobaczymy:) ALE WĄTPIĘ zebym w 25 dniu cyklu zaszłaa:( chociaz tak dziwnie bola mnie jajniki..... mam 24 lata:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani GINEKOLOG Napisano Listopad 18, 2011 zapominajko ja skancze za pare dni 25lat :) ja mialam wczoraj tez stosunek z partnerem , a to byl 24 lub 23 dzien cyklu, wiec tez watpie ze zajde w ciaze bo tolerancja jest do 4 dni, ale moze :) kto wie ,bo tego 6 listopada to bylo znowu za wczesnije:) ja nie lubie sie kochac jak mam jajeczkowanie ,bo mnie wtedy strasznie brzuch boli ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glupie pipy Napisano Listopad 18, 2011 Piszecie w temacie gdzie kobiety maja problem z zajściem a walicie teksty typu: lubie/nie lubie! Tepa su.o jak bedziesz sie starać 3 lata to nie bedzie że nie lubie, bedziesz sie ruchać na parkingu przed klinika zeby ginekolog mógł zbadać twój sluz po stosunku. np Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo-chcę Napisano Listopad 18, 2011 ale dałam babola.. :D tam wyżej miało być 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo-chcę Napisano Listopad 18, 2011 nikt tu nie zagląda..? ehh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 18, 2011 Hejcia Talia jeszcze raz gratuluje:* coś stareforumowiczki się nie pokazuja;/ witam nowe staraczki:) każda z nas chce być mamą:) myślę że każdej się uda:) jestem optymistką;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dainatyna Napisano Listopad 18, 2011 stare staraczki mają dość kłamst i obłudy. Nikt tu nie wiezry w ciażę tali, więc spadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo-chcę Napisano Listopad 18, 2011 mów sama za siebie tępa dziewucho! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dianatyna. Napisano Listopad 18, 2011 to śmierdząca dziwka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo-chcę Napisano Listopad 18, 2011 chyba Daiatyna :) no ale masz rację.. :D to jest zwykła dzi*wka, która daje dupy za talerz zupy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godsmack_girl 0 Napisano Listopad 19, 2011 Hej dziewczyny! ja jak najbardziej wierzę Tali. Nie widzę powodu, żeby w tej kwestii kłamała. Talia-bardzo się cieszę, że Tobie udało się. Jest to motywujące dla nas:) p.s. szykuje się właśnie na imprezę u braciszka:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2011 Do stałych forumowiczek: masakra jak przeczytałam co się to wyprawia na naszym topiku. Co to za ZA MENDY SPOŁECZNE ATAKUJA NASZĄ TALIĘ !!! aż mi się ciśnienie podniosło wrrrrrrrr!!!Mendy społeczne nie martwcie się bo te złe słowa które kierujecie w stronę Talii wszystkie się wam wrócą z nadwyżką !!!!!!TALIO JESTEM Z TOBĄ I GRATULUJĘ CI SERDECZNIE :*:*:* JA CI WIERZĘ !!! BO JESTEŚ Z NAMI OD POCZĄTKU !!! DOPINGUJ NAS :) ja liczę na relacje z twojego samopoczucia w ciąży :DA u mnie wyszło tak: miałam iść z M,chcemy iść najpierw do androloga. Więc wizyta u niego się przesunęła teraz na środę- z niecierpliwością oczekuję co też ten androlog powiem mojemu M. mam nadzieję że rokowania będą dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2011 Poprawiam się bo namieszałam z ta końcówką:Mój M idzie w środę do androloga do kliniki- ja jak zdażę z pracy to też z nim pójdę żeby wiedziec co i jak.- czekam z niecierpliwością na wizytę :)- amm nadzieję że rokowania będą dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2011 Talia jestem pełna zachwytu że ci się udało :D PRZECUDNIE ŻE CI SIĘ UDAŁO :D DBAJ O SIEBIE I MALEŃSTWO :D i o swoim M nie zapominaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2011 Dobranoc- wpadnę pewno po środzie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co sie dzieje Napisano Listopad 20, 2011 z panterka????? ta franca wogóle juz nie zajdzie hahahahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 21, 2011 Cześć dziewczynki :) Talia pisz co i jak:) jak się czujesz, jakie pierwsze objawy:) itp relacje nam zdaj ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 21, 2011 halo halo:) dziewczyny nie dajcie się wplątać w te okropne dyskusje... nikt o zdrowych zmysłach się tak nie zachowuje. Stare staraczki i te nowe, które na poważnie chcą się tu z nami dzielić swoimi przeżyciami każdego dnia piszcie, ale może lepiej dziewczyny jak nie będziemy w ogóle ani odpowiadać ani wdawać się w jakiekolwiek udawadniania. Każda z nas się już tu w jakiś sposób poznała i każda też wie, że cel mamy wspólny aż po ostatnią z nas:) Udało się Talii i super... Tak jak założyła ten post tak teraz jako pierwszej się jej udało i będzie nam - kolejnym babeczkom - jako przykład i "mamcia dobra rada":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach