Gość gość Napisano Listopad 7, 2011 Mój m rejestruje nas jutro do kliniki zobaczymi kiedy nas przyjmą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2011 Dobranoc wszystkim :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 No dziewczyny to ja wolę nie wierzyć w ta o obrączke.Mój tata kiedyś mi wróżyl kilka razy i stała dęba..nic nie wyszło,nawet nie drgnęła.inne osoby mi robiły i wychodził syn i 3 córki..hehe.. Kiedyś wrożyła mojemu tacie wróżka,prawie wszystko sie sprawdziło.powiedziala tez że jedna z córek nie bedzie miała dzieci,moje siostry obie mają dzieci,zostałam tylko ja..na dodatek jedna siostra wlasnie rodzi w szpitalu syna,od rana sie męczy.. i w co tu wierzyć?! :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwone serduszko 0 Napisano Listopad 8, 2011 nick..........wiek.......cykl starań ...........kolej na@...województwo NIKITA838....24............11 m-ąc...............26.11 ...........opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....9.11.............holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10...........mazowieckie Katrina07....24.........6 mcy................28.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie panterka ........29.......3 lata..................11.11............śląskie hej, ja na razie wypadam, dobrze odpocząć psychicznie a pisanie na forum jeszcze bardziej nakręca... pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 8, 2011 Hej:) wpadłam się przywitać, ja już w domu po obiedzie i niesamowicie mi się spać zachciało:) Czerwone serduszko rzeczywiście jak nie czytamy się ta k nie nakręcamy:) Nikita to masz dużą rodzinę:) ja mam tylko jedną siostrę, oby wizyta była szybko w klinice i pomyślna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bahati 0 Napisano Listopad 8, 2011 My jestesmy po wizycicie w klinice niepodności. Z badania nasienia mój M. nawet zadowolony;), "ten pokoik" podobno nawet przyjemny, czerwona lamka, wygodna kanapa i gazetki ;) No naprawdę nic wstydliwego, pacjenci obok tez mają problemy a personel przyzwyczajony ;) Nikt z tego nie robi problemu, nikt tez się nie z nikim nie pieści (może to nieodpowiednie słowo;) ) Widać po co facet wchodzi do tego pokoiku i to normalne;) Panowie nie ma się zcego bać! Klinika narzie robi pozytywne wrażenie, wyniki (mogę je sprawdzic online) były dostępne zanim zdażyliśmy dojechac do domu. teraz pół dnia siedze i je analizuje, chociaz nie powinnam, od tego jest lekarz, bo nie zawsze licza się normy, czasem także stosunek pomiedzy pozczególnymi wynikami... napewno nie jest dobrze z prolaktyna po zażyciu metoclopramidem: przed podaniem 492,1 po 4488 a norma po podaniu leku powinna być 3-6 krotnie wyzsza niż przed podaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość casablanca81 Napisano Listopad 8, 2011 dziewczyny! a powiedzcie mi jakie sa objawy zaraz po zaplodnieniu?? nie mam juz okresu ponad 2 tyg i chyba moge byc w ciazy,choc 1 test wyszedl mi negatywnie,ale chyba za wczesnie go robilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuraaaaaaaaaaaaaa Napisano Listopad 8, 2011 casablanca81 a to ty nie wiesz ze kazda ma inne objawy???:O idz na bete bo tu wrózek nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 8, 2011 :) witam dziś wszystkie dziewczyny:) to ja trzymam się tej wersji, że wróży się z obrączki tylko raz i ta przepowiednia jest najważniejsza:) Więc dwóch synów nas czeka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 8, 2011 tak jak Nikita piszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 8, 2011 Hej dziewczyny.Ja Jestem w pracy do 18..jeszcze troszkę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 9, 2011 Cześć:) ale dziś dzień - szaro,buro brrr:O Bahati widzę że humor dopisuje po wizycie, ciesze się, a wyniki zostaw :P fachowcom, ale ja sama też bym sprawdzała:) Casablanca wydaje mi się ze już test powinien wykazać ciążę bo dość długo okresu nie masz. Idź lepiej do lekarza. Chociaż ja przy pierwszej ciąży pierwsze co to czułam bolesność piersi i wiedziałam ze coś się dzieje, bo nigdy nie bolą mnie przed okresem:) i teraz jest tak samo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 9, 2011 Cześć dziewczyny! co tu taka cisza dziś;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bahati 0 Napisano Listopad 10, 2011 Faktycznie wtedy humorek dopisywał, ale gorzej było po wczorajszej wizycie:( Obudziły się stare demony. W roku 2008 i 2010 miałam torbiele e-n-d-o-m-e-t-r-a-l-n-e :( Obie usuniete laparoskopowo, potem leczenie danazalem, który wprowadza w stan sztucznej menopauzy. Do dzis nie mam zadnych objawów endo ani nie pojawiła się kolejna torbiel :) Ale to jednak może być "to" :( W poniedziałek mam usg (+ hormony), które ma potwierdzić pęknięcie pęcherzyka. Jak to jest ok ( a zawsze było) to czeka mnie leczenie potencjalnej endo lekami sterydowymi :( :( Oprócz tego faktycznie mam podwyzszonąprolaktynę po podaniu metoclopramidemu. A plemniki? Gin powiedział " Takie nasienie chciałby mieć każdy mężczyzna, tylko pogratulować" :) I to po badaniu ogólnym i badaniu fragmentacji dna plemnika. Taka ironia losu... :( Ciekawe co tem mój mężczyzna mysli w głębi duszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bahati 0 Napisano Listopad 10, 2011 * danazolem Ale nie tracę nadziei. Wszystko zależy od Boga. Ale przestrzegam wszystkich przed zbytnim ufaniem jednemu lekarzowi! Nie ma co czekać tylko jesli nie wychodzi te 6 mcy to zwrócic się do kliniki niepłodności. Ja mam coraz wiekszy żal do mojego pierwszego gina...On wiedział o moich torbielach a to lekcewazył, ciągle kazał nam czekać i próbować jeszcze2 mce "wtedy zbadamy "to"", "jescze 3 mcy wtedy zbadamy "to"" i tak czas leciał. Mogłam wczesniej porządnie brac się za leczenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 10, 2011 Bahati ale jak piszesz że nie masz z tym już problemu, to może te badania tylko dla potwierdzenia. Prolaktyną nie martw się, ja miałam dużo gorszy wynik a bromergon ładnie mi ją zbił, ale nie pamiętam jaki okres go brałam, później byłam na luteinie i zaszłam w ciążę za pierwszym razem:) Dobrze że nie musisz martwić się o wyniki męża:) - głowa do góry:) Swoją drogą to nie dziwie się że masz żal do lekarza:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bahati 0 Napisano Listopad 10, 2011 Roza ja do końca nie wiem jak to jest z tą endometriozą :( Oby to była prolaktyna i dała się zbic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 10, 2011 Wszystkiego się dowiesz po badaniach, dobrze że wybrałaś się do innego lekarza:), tam się Wami odpowiednio zajmą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 11, 2011 Witam dziewczyny..kurcze nasz topik cos spada..:( Chyba bede chora,chyba grypa żołądkowa mnie lapie..mdli mnie,raz mi zimno,raz gorąco..eh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 11, 2011 witam no ja tez czytam topik ale sie nie odzywlam bo u mnie nic jak jak tam talia dostalas@? a moze to ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 11, 2011 Witam dziewczyny..kurcze nasz topik cos spada..:( Chyba bede chora,chyba grypa żołądkowa mnie lapie..mdli mnie,raz mi zimno,raz gorąco..eh :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 12, 2011 Panterka @ nie mam jeszcze.Moja mama tez tak stwierdziła jak zobaczyła jak mnie cofało,ale i tak nie wierze że mogłam zajść..czekam nadal na @.. Przepraszam za podwójny post,nie wiem dlaczego sam sie wkleja,nic na to nie mogę poradzić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 12, 2011 Panterka @ nie mam jeszcze.Moja mama tez tak stwierdziła jak zobaczyła jak mnie cofało,ale i tak nie wierze że mogłam zajść..czekam nadal na @.. Przepraszam za podwójny post,nie wiem dlaczego sam sie wkleja,nic na to nie mogę poradzić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 12, 2011 Talia to dlaczego testu nie zrobisz, już dawno po terminie @ więc chyba test będzie wiarygodny. Panterka ja też poczytuję:) i nic nie mam do napisania bo narazie nic się nie zmienia w sprawie dziecka. Rzeczywiście nie ma u nas takiego ruchu:(, chyba dziewczyny działają, pewnie odezwą się po dniach płodnych.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
załamana :( 0 Napisano Listopad 12, 2011 A brała któras tabletki antykoncepcyjne przez wiele lat? jak potem z zajsciem w ciążę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 12, 2011 ja długo brałam, ale po odstawieniu rok minął zanim postaraliśmy się o dziecko, udało się za pierwszym razem. Teraz jestem po rocznym braniu tabl, ale narazie nie staram się jeszcze czekamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 12, 2011 Wenus wdaje mi się ze na to nie ma reguły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 12, 2011 Dobry wieczór jak tam wam mija długi weekend? Talia czemu nie zrobisz testu ?jak masz zrób jutro rano ,albo w poniedziałek idz na bete to bedzie wtedy wiarygodny wynik jezeli nie masz @ jeszcze ja tez czekam na@ miala być wczoraj ale przyjdzie jutro bo moje cykle sie wachaja w granichac28-29 dni przewaznie 28 dzis jest 29 dzien wiec jutro sie pojawi wiec sobie czekam na nia zycze miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 13, 2011 hej dziewczyny ja byłam chora;/ Taliz zrób test:) objawy ciąży mogą być podobne do objwów grypy:) 3mam kciuki:* a jak reszta dziewczyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach