Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxexxxxxxxxxxxx

Wczoraj pisałam tu ze chyba mam HIV. Dzis byłam na odebraniu wyników.....

Polecane posty

...i nie mam HIV :) jestem najszczęśliwszą osobą na świecie! Ale jadnak bezpodstawnie nie przyszło mi pismo o niezwłoczne zgłoszenie sie w Centrum Krwiodawstwa- okazało sie ze mam wirusowe zapalenie wątroby typu B (nic strasznego) .... Caly dzien chodze i w myslach po setki razy powtarzam "Dziękuje Ci Panie Boże" a wczoraj jeszcze powtarzałam "Błagam Boże daruj mi życie".... W ogole jak jechałam tam (50km) to tak jak na skazanie....... Cała droge do mamy sie nie odzywalam, mialam gule w gardle i ryczałam.... jak tylko wpadłam do gabinetu to z paniką w głosie krzyczałam do lekarza " Błagam niech mi pan powie ze nie mam HIV , niech mi pan tak powie proszee !!" ulga. straszna ulga i chyba najwieksza nauczka na przyszłosc. Juz nigdy nie bede uprawiac sexu z nowopoznanym chlopakiem bez prezerwatywy, a najlepiej zarządam zrobienia badań. Dla was to także ostrzeżenie przed niebezpieczenstwem, jak to śpiewał Magik. :)

zastanawiam się jak zerwać z moim zawodem,ale nie mam predyspozycji do niczego lepszego (za to dupka i piersi kształtne...)

Gość moim zdaniem to tak
Gratuluję i mam nadzieję, że na przyszłość będziesz uważać :)

Gość dfbdhbdjkd
znam to uczucie, oj doskonale znam... ja też nie mam

Gość dfbdhbdjkd
czekanie na wynik to 7 dni (w moim przypadku) wyrwanego życia i oczywiście wmówienie sobie, że jest się zarażonym i szperanie po forach itd.

Gość ja tez z zz
gratuluje :) i ciesze sie zyciem z glowa ;)

Gość Marilenka
No to gratulacje i więcej przezorności na przyszłość życzę.

Gość teraz z hiv można dlugo
życ,sa coraz lepsze leki. No ALE DOBRZE ZE NIE MASZ HIVA!!!!UWAZAJ NA PRZYSZLOSC!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nfkndrglr
nie wie czy wiesz ale badanie powinnaś ponownie powtórzyć po 3 miesiącach, byłam na takim badaniu pare miesięcy temu (chłopak ukłuł się igłą znalezioną w torfie ogrodniczym) i pani która robiła nam badania zalecała nam powtórzenie dla pewności po 3 miesiącach ponieważ badanie np po tygodniu od niby zakażenia może nie wykazać. polecam takie anonimowe punkty badań, są w każdym większym mieście

nie jestem zadna prostytutką to jakies tępe podszywy tradycjnie :O kazdy popelnia bledy juz pisalam oststnio..... dzis obudzilam sie o 6 rano i odrazu zaczelam ryczec, ze stresu rozbolal mnie brzuch i dostalam biegunki i poszlam 2x na kibel a w objawah HIV pisze jak na złosc ze biegunka do 2 wyproznien na dobe a ja w panike jeszcze gorszą.. mowie do mamy wstawaj juz sie zbieramy bo juz nie daje rady z jednej strony nie moge czekac a z drugiej chce to odkladac .... no szok poprostu to co sie ze mna dzialo to jest nie do opisania..... na sile zjadłam 2 cieniutkie kromeczki malo sie nie pozygalam ze stresu oczywiscie to wszytsko, moja mama to samo.....a to co w glowie sobie scenariusze pisalam to juz chuj...

Gość buwar
no to wydaje mi sie ze w tym fachu tym bardziej powinnas zadbac o swoje bezpieczenstwo. Spodziewasz sie klientow wiec chyba masz przy sobie prezerwatywe, bo ok, bylabym w stanie zrozumiec ze poznalas gdzies kolesia, chwila zapomnienia, ale w tej sytuacji nie powinno takie cos miec miejsca. Chyba ze sie myle...

Gość uprawiaals przygodny
jakbym sie dowiedzial ze moja dziewczyna miala przygodny anal to juz by nie byla moja dziewczyna

boże co ja poradzę że nie mam w moim mieście szans zarobienia godnych pieniędzy w innym zawodzie :o:o musicie się wyżywać na mnie tylko dlatego,że robię to za pieniądze?

zazdrościsz? idź do klubu dla gejów to też będzieszz miał przygodny anal :o w sferze prywatnej nie puszczam się a to co robię to tylko moja praca...zresztą mało klientów decyduje się na anal bo to dużo kosztuje.

Gość uprawiaals przygodny
dasz dupy szmato?

idę stąd :o

Gość gość
japrdl, babo zachowujesz się jak totalne bezmózgie dziecko. Miałaś odwagę pukać się z nowopoznanym gościem bez prezerwatywy, ale z dojazdem to mamusia musiała pomóc. Nieporadne życiowe spie*doliny