Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka kobietka

Ciąża i zazdrość ... Mnie to dotyczy - niestety :(

Polecane posty

Gość maleńka kobietka

Staramy się o dziecko od kilku lat. Dzisiaj zadzwoniła do mnie moja bratowa,która była w podobnej sytuacji . Poszczęściło się im . Oznajmiła mi, że jest w ciąży. Zazdroszczę Jej. Miała tak któraś z Was ? Czy tylko ja taka ...

Gość bywaaa
To normalne, jeśli już lat się staracie...ale wiesz jakoś musisz to sobie ułożyć w głowie, bo to może popsuć wam relacje..A macie diagnoze? Wam też się uda :)

Gość maleńka kobietka
My już tracimy nadzieję :( Płakać mi się chce :(

Gość bywaaa
Rozwiń temat...

Malenka, ja dzis tez mam ciezki dzien. Dowiedzialam sie o ciazy i to blizniaczej kogos bliskiego...beda miec juz czworke w sumie. :( A ja sie staram o drugie i staram i nic...:( I to nawet nie zazdrosc czuje, tylko niemoc i smutek, ze mam trudnosci z zajsciem w ciaze. To co czujesz to normalne. Chyba kazda z dziewczyn ktora "czeka" na brzuszek patrzy na inne z zazdroscia.

Gość maleńka kobietka
W dodatku mam okropne wyrzuty sumienia, że im zazdroszczę :( Ale to silniejsze ode mnie :(

Gość bywaa
Spokojnie, jak dopiero dziś się dowiedziałaś, musisz to sobie przetworzyć, ale jak się będzie długo utrzymywac, to możesz mieć problem...

Gość maleńka kobietka
Jejku !! Siostra męża w identyczny sposób oznajmiła nam ( mi i mężowi swoją ciążę ) Jak ja Jej też zazdrościłam ... Poroniła w 14 tygodniu 😭 Nie chcę tego w tym przypadku ! Może mam jakąś złą złę aurę ?