Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość DDA :(

dziecko alkocholików:(

Polecane posty

Gość DDA :(

witam ,mam 21 lat i 14 miesiecznego synka ktorego bardzo kocham (synek byl planowany :) , wspanialego męża bardzo sie kochamy ale obawaim sie jednego... jak miałam 3 latka odebrali mnie i moje 2 starsze siostry rodzicom ponieważ byli (i są) alkocholikami, zaniedbywali nas , wyganiali pod blok na cały dzien , nie karmili, kazali żebrać , zajmowała sie mna i moja siostra najstarsza z nas miała wtedy 6 lat, wkńcu mojej babci udało sie nas do siebie zabrać za zgodą sądu i bylyśmy pod jej opieką :) obawiam się żeby tylko alkocholizm nie odezwał sie u mnie:( moja matka przez cała swoją ciąże piła , paliła po 2 paczki dziennie ( teraz mi sie to odbija np na nauce mam straszne problemy z koncetracją już od czasów od przedszkola... ze skupianiem sie z liczeniem) , tak pozatym wszystko jest okey, naszczescie wszystkie jestesmy zdrowe lekarz powiedzial ze to cud, i powiedzcie czy sa duze szanse czy sie to umnie odezwie? dodam ze u mnie w rodzinie to tak matka , ojciec, babcia (matka matki) i pradziadek wszyscy byli/ są alokocholikami babcia zmarla w wieku 24 lat (przedawkowała alkochol z lekami (była zaszyta) , prosze nie wyzywac bo jest i tak to dla mnie smutna, ciezka sytuacja , niewybierałam sobie rodziny , miałam epizod w swoim życiu że lubiałam sie napic (imprezy itp ale to normalne), ale tak na codzien to pije alkochol np raz na dwa trzy miesiące okazyjnie :) pozdrawiam wszystkich:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować