Gość DDA :( Napisano Październik 6, 2011 witam ,mam 21 lat i 14 miesiecznego synka ktorego bardzo kocham (synek byl planowany :) , wspanialego męża bardzo sie kochamy ale obawaim sie jednego... jak miałam 3 latka odebrali mnie i moje 2 starsze siostry rodzicom ponieważ byli (i są) alkocholikami, zaniedbywali nas , wyganiali pod blok na cały dzien , nie karmili, kazali żebrać , zajmowała sie mna i moja siostra najstarsza z nas miała wtedy 6 lat, wkńcu mojej babci udało sie nas do siebie zabrać za zgodą sądu i bylyśmy pod jej opieką :) obawiam się żeby tylko alkocholizm nie odezwał sie u mnie:( moja matka przez cała swoją ciąże piła , paliła po 2 paczki dziennie ( teraz mi sie to odbija np na nauce mam straszne problemy z koncetracją już od czasów od przedszkola... ze skupianiem sie z liczeniem) , tak pozatym wszystko jest okey, naszczescie wszystkie jestesmy zdrowe lekarz powiedzial ze to cud, i powiedzcie czy sa duze szanse czy sie to umnie odezwie? dodam ze u mnie w rodzinie to tak matka , ojciec, babcia (matka matki) i pradziadek wszyscy byli/ są alokocholikami babcia zmarla w wieku 24 lat (przedawkowała alkochol z lekami (była zaszyta) , prosze nie wyzywac bo jest i tak to dla mnie smutna, ciezka sytuacja , niewybierałam sobie rodziny , miałam epizod w swoim życiu że lubiałam sie napic (imprezy itp ale to normalne), ale tak na codzien to pije alkochol np raz na dwa trzy miesiące okazyjnie :) pozdrawiam wszystkich:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach