Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ank898

Poznałam prawiczka. To nie jest żart. Facet z którym się spotykam, po wielu

Polecane posty

Gość ank898

naciskach, przyznał się do tego. Jako, że jestem kafeterianką i miałam okazję poczytać wypowiedzi tych prawiczków z tego forum to boję się, że on tez okaże się psycholem i jakimś oszołomionym maniakiem dziewictwa czy rzucania k**wami. Taki miły facecik który wybucha jak się czuje pewnie i pokazuje całą swoją frustrację. No i teraz nie wiem czy warto się z nim spotykać bo on się pewnie będzie pilnował a za 3 miesiące wyjdzie z niego prawiczek rodem z forum. Czy wy też zaczęłyście się bac prawiczków bo tym co tu wyczytałyście? Czy może przesadzam?

Gość ank898
Ma 28 lat i na tych kilku spotkaniach sprawiał wrażenie normalnego. Nie nosi płaszcza. Czy to ważne?

Ja powiem tak. Nie kieruj się jakimiś forumowymi stereotypami, poznaj faceta bliżej i wtedy dopiero zobaczysz jaki jest. Inaczej to się nie dowiesz prawdy o jego wnętrzu. :classic_cool:

Gość brawo autorko teraz na pewno
masz porabane we lbie o kafeterii. zostaw go, zrobisz mu przysluge.

Gość to looooser?
o kur...

Gość Drohojevska
Opisz nam tu wasz perwszy seks, moze byc smiesznie.

Gość Iris stara ale jara
Egoista31 ? :D

Gość kolejne prowo zenua
:O🖐️

Gość Darker orange
Wreszcie zamoczę :classic_cool:

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://www.sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.

Gość gość
ależ ty jesteś zje////na. Swoją drogą dziwię sie że wziął takie barachło jak ciebie - jesteś pewnie po przebiegu dwudziestu facetów ao on jako dziewica oddaje sie tobie.Ja bym na jego miejscu sie brzydził wogóle do ciebie zbliżać.