Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila87

Stracilam słuch

Polecane posty

Gość Kamila87

Jestem osobą slabosłyszącą stracilam słuch przez grypę wieku 5 lat stracilam słuch bardzo Chcialambym odzyskać słuch ale operacja jest droga moge tylko pomarzyć:(

Gość fajnoł dziołszka
wkładamy do uszu zwilżony ziołami szwedzkimi wacik, zabieg taki jest ponoć bardzo skuteczny, czasami (są przypadki) przywrócenia utraconego słuchu , ale na to trzeba czasu !

Gość Kamila87
Mam pytanie Stracilam słuch wieku 5 lat przez grypę ( Bo Tak lekarz twierdzi) do tego mam depresje raz chcialam sie zatruc ale mnie uratowali czy należy mi sie renta? Mam depresje ponieważ mam zycie do d. Mam matke piJaczke jest nas 5ro w domu 3 osoby pija jedna nawet na zycie nie daje:( nie mam chlopaka i też cierpie jak chodziłam do internatu do szkoly to depresja też zasilaLa bylam bita upokorzona i wyzywana przez kolegów:( dobrze ze skonczylam szkole czesto mnie nie było w szkole ponieważ cierpialam również na Zoladek i ból glowy czesto zle sie czułam slabo mi było głowie mi sie kręciło w lipcu Dostalam staz Kwiaciarni na 3 miesiace skończyły sie w pracy czesto zle sie czułam Zoladek mnie bolał nie jestem wstanie pracowac .moja matka nie pracuje 18 lat tylko kradnie mam kasę i przepiJa:(czy należy mi sie renta :(

Gość wanda4445

A jakie aparaty polecicie przy dużej wadzie? 

Gość Marcin

Aparat to kwestia indywidualna - musisz kilka urządzeń najpierw przetestować, żeby wybrać ten najlepszy. Zrób też badanie słuchu najpierw, żeby ocenić wadę. Polecam skorzystać z usług http://www.audiocentrum.com/

Aparat to jak najbardziej kwestia indywidualna i powinien być dobierany przez odpowiedniego specjalistę. Dużo tutaj zależy od tego

na co nas stac finansowo

jak bardzo liczy się dla nas wyglad

oraz na jaką wygodę się nastawiamy

Polecam oddanie to w ręce odpowiedniego protetyka słuchu....  Skontaktujcie się z nimi https://www.bernafon.pl/ - powinni obrać odpowiedni sprzęt.