Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia_kraków

Ginekolog dr Laskowicz

Polecane posty

Gość kasia_kraków

czy zna ktoś lub chodzi do doktora laskowicza ? byłam raz i estem strasznie zadowolona ale niestety straciłam z nim kontakt bo jak chcialam drugi raz sie do niego zapisac to okazało sie ze zrezygnował z pracy w przychodni (na Komorowskiego ) i nikt tam nie potrafi udzielić mi informacji gdzie on teraz może przyjmować. Jeżeli ktoś coś o nim wie gdzie przyjmuje albo ma jakies namiary na niego to piszcie :)

Gość beniagość
Dr. Laskowicz Lukas przyjmuje na ul Kluczborskiej 15w Unimedica :-)

Gość gość
Podaje namiary na dr Laskowicza UNIMEDICA Specjalistyczne Centrum Medyczne, ul. Kluczborska 15 tel. 12 626 08 08; 663 08 08 08; 667 08 08 08 www.unicardia.pl mail: zarzad@unicardia.pl; unicardia@unicardia.pl

Gość gość
super lekarz, delikatny, spokojny, przyjmuje w ślicznym kobiecym gabinecie. Na miejscu wszystko co potrzeba , także inni wspaniali lekarze pracujacy w centrum medycznym Unimedica w Krakowie. To takie wazne jak sie ma duzy brzuszek i ciezko gdzies jezdzic w ciemno i szukac, a mialam problemy z hemoroidami i poszłam tam do dr Krzesiwo i ze skora do dr Podolec - jak to w ciazy. Wszytko super. Polecam przyszlym mamom :-)