Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzaca mleczarnia

a ona je i je i nigdy nie ma dosc

Polecane posty

Gość chodzaca mleczarnia

moja corcia ma 7 tyg i jest ogromnym glodomorem, karmie ja i mm i daje jej piers,mm wprowadzilam bo z piersi nie starczalo jej wciaz byla przy mnie od dwoch ni mam tak ze nierozstajemy sie poniewaz odrzuca butle(juz zmienilam smoka na takiego z wieksza dziurka ale nic) no i ciagle przy mnie bo glodna, ulewa ale wciaz jesc chce w ciagu dwoch tyg przybrala ponad pół kg ( 0,620) moze trzeba butle zmienic traz mam z tommee tippee i smoczek dla glodomorow

Gość chodzaca mleczarnia
smoczek z wieksza dziurka czyli dla "głodomorów"

Smoczek z większą dziurką jest dla starszych dzieci albo do kaszki. Tu nie chodzi o to czy wielkość jest dla głodomorów czy nie. Niewiem czy w PL ale tutaj są takie mleka jakieś superdoładowane dla głodomorów właśnie.

Gość chodzaca mleczarnia
potrafi z butki 150 zjesc i do tego piersia poprawi,to jak mam odebrac takie zachowanie jak zanoszenie sie płaczem i doslownie rzucanie sie jej na piers czy smoka jakby caly dzien nie jadla,prz piersi potrafi nawet spedzic 3g a jak ja odkladam to drze sie jakby jej krzywda sie dziela i przystawiam d o piersi to znow sie rzuca

A kupki ma normalne? Czy raczej zaparcia? Być może to po prostu kwestia mieszanego karmienia. A może po prostu zaczynają się kolki i ona przy piersi się uspokaja?

Gość chodzaca mleczarnia
kupke robi raz albo dwa razy dziennie jak stwierdzi ze sie najadla to potrafi spac 4g

Gość chodzaca mleczarnia
boje sie jej dac wiecej mm dlatego daje jej piers, teraz mam problem bo nie chce butli a przy piersi juz mi wisi z 4ta g

Spytaj w aptece albo u lekarza o ten zagęszczacz nutrition. U nas pomógł na ulewanie. Więc może Tobie pomoże na głodmorka. Nie pamiętam od którego miesiąca to jest.

Mój mały miał podobny problem, ulewał i jadł, jadł i ulewał. I pierś i MM. Nutri i mleko AR - przeciw ulewaniom nic nie pomogły. Odciągałam pokarm i dawałam przez butlę, ale tą z najmniejszą dziurką. Wspólnie z lekarzem stwierdzilismy że je za duzo na raz i budziłam do co dwie godziny jadł mniej, częściej a do mleka na 100 ml dodwałam płaska łyżeczke kleiku ryżowego. To pomogło. Lekarz tez miał małe dziecko i pomógł mi własnym doświadczeniem. Gdy był problem z buyelką smoczek był umaczany w moim pokarmir i po kilku próbach smoka ciągnął.