Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patriota PL

Pjiany kjóićiek - jakiej płci jest ten osobnik

Polecane posty

Gość o_Oo_OO_oo_O
podobno nikt tego nie wie, ale jedno jest pewne króliki mnożą sie bardzo szybko :)

Gość o_Oo_OO_oo_O
a gdzie masz fote kroliczq ?

Gość o_Oo_OO_oo_O
daj jakąś nową nie bądz taka :(

dlaczego mam przeczucie, że to indycze ścierwo ma 30kg nadwagę i bardzo niereprezentacyjną facjatę? :D :classic_cool:

nie mam. muszę odzyskać tamto, bo dysk mi padł :O jako, że indor zbiera o mnie ciekawostki, wnioskuję, że jest w posiadaniu tego zdjęcia i może mi wyśle? :classic_cool:

"ma 30kg nadwagę i bardzo niereprezentacyjną facjatę?" Nie mierz ludzi swoją miarą, zwłaszcza co do facjaty, którą usilnie wystawiasz pod publikę jak suka piczę podczas rui, a jednocześnie na normalnych nieprzerobionych fotełe wyglądasz tak niekorzystnie, że menele z dworca nawet by się na ciebie wysrać nie chcieli.

"nie mam. muszę odzyskać tamto, bo dysk mi padł" Tak, tak... Możesz przerobić inne. Po kilku godzinach intensywnej przeróbki i zastosowania wielu filtrów graficznych może zaczniesz przypominać kobietę. :D "jako, że indor zbiera o mnie ciekawostki, wnioskuję, że jest w posiadaniu tego zdjęcia i może mi wyśle? " Moge ci wysłać inne twoje zdjęcie - bez przeróbki. Te, którego tak bardzo się ostatnio w jednym z tematów wstydziłaś, kiedy ktoś wkleił.

Wertyp - i ty masz niby to ponad przeciętne IQ? Taka osoba bez problemu znalazłaby topełe z tym zdjęciem w historii google używając odpowiednich tagów. Teraz już wiem, czemu masz taką furę: biedny, boś głupi, głupi boś biedny.