Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sinnis

Spełnienie fantazji

Polecane posty

Gość Sinnis

Cześć wszystkim! Jestem zadowolonym z życia 25 letnim facetem, który nie może na nic narzekać - dobra praca, mieszkanie, auto, masa przygód w życiu...i właśnie o te przygody się teraz rozchodzi! Zawsze miałem masę pomysłów, które po prostu realizowałem. Teraz w głowie pojawił mi się kolejny głupi pomysł - chciałbym raz w życiu poczuć się po prostu jak "męska prostytutka". Dziwne?! Z pewnością. Nie mam na myśli stricte seksu, nie jestem desperatem - wręcz przeciwnie, powodzenie mam z pewnością większe od "średniej krajowej". ;) Bardziej chodzi mi o aspekt psychologiczny - chciałbym wiedzieć, jak to jest, jak się odnajdę w takiej sytuacji - jak się z tym będę czuł. Jest to po prostu nowe, z pewnością mocne doświadczenie, które chcę poznać. Kręci mnie sam fakt tak skrajnie granicznego doświadczenia. Wg mnie życie jest za krótkie, żeby ograniczać swoje emocje - a z pewnością taka sytuacja obudzi we mnie wiele skrajnych emocji. :) Dlaczego o tym piszę? Dlatego, że nie zrealizuję tego sam. Nie zrealizuję tego też z żadną znajomą, bo będzie to jedynie "odgrywanie ról". Z drugiej strony nie chcę tego zrealizować z kimś, kto budzi we mnie obrzydzenie. Dlatego przedstawiam moją propozycję: Ty - jeśli jesteś zainteresowana, przesyłasz swoje zdjęcie na adres sinnis@o2.pl Ja - zapewniam erotyczny masaż (bez seksu - ale zapewniam, że będziesz zadowolona :)) potem możesz mnie wyrzucić. ;) Miejsce - Poznań. Moje mieszkanie lub dowolne inne miejsce. Podejrzewam, że za chwilę w tym temacie zacznie się masowe krytykowanie mojej osoby. Z góry tym wszystkim osobom radzę - zanim skrytykujecie, pomyślcie o tym, że rodzimy się i umieramy nadzy. Nic w życiu nie możemy zyskać - możemy jedynie przeżyć emocje. Chcesz kroczyć w poszukiwaniu tych emocji, czy bezpiecznie przeczekać do śmierci?! Ja wybrałem. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować