Gość Sinnis Napisano Październik 7, 2011 Cześć wszystkim! Jestem zadowolonym z życia 25 letnim facetem, który nie może na nic narzekać - dobra praca, mieszkanie, auto, masa przygód w życiu...i właśnie o te przygody się teraz rozchodzi! Zawsze miałem masę pomysłów, które po prostu realizowałem. Teraz w głowie pojawił mi się kolejny głupi pomysł - chciałbym raz w życiu poczuć się po prostu jak "męska prostytutka". Dziwne?! Z pewnością. Nie mam na myśli stricte seksu, nie jestem desperatem - wręcz przeciwnie, powodzenie mam z pewnością większe od "średniej krajowej". ;) Bardziej chodzi mi o aspekt psychologiczny - chciałbym wiedzieć, jak to jest, jak się odnajdę w takiej sytuacji - jak się z tym będę czuł. Jest to po prostu nowe, z pewnością mocne doświadczenie, które chcę poznać. Kręci mnie sam fakt tak skrajnie granicznego doświadczenia. Wg mnie życie jest za krótkie, żeby ograniczać swoje emocje - a z pewnością taka sytuacja obudzi we mnie wiele skrajnych emocji. :) Dlaczego o tym piszę? Dlatego, że nie zrealizuję tego sam. Nie zrealizuję tego też z żadną znajomą, bo będzie to jedynie "odgrywanie ról". Z drugiej strony nie chcę tego zrealizować z kimś, kto budzi we mnie obrzydzenie. Dlatego przedstawiam moją propozycję: Ty - jeśli jesteś zainteresowana, przesyłasz swoje zdjęcie na adres sinnis@o2.pl Ja - zapewniam erotyczny masaż (bez seksu - ale zapewniam, że będziesz zadowolona :)) potem możesz mnie wyrzucić. ;) Miejsce - Poznań. Moje mieszkanie lub dowolne inne miejsce. Podejrzewam, że za chwilę w tym temacie zacznie się masowe krytykowanie mojej osoby. Z góry tym wszystkim osobom radzę - zanim skrytykujecie, pomyślcie o tym, że rodzimy się i umieramy nadzy. Nic w życiu nie możemy zyskać - możemy jedynie przeżyć emocje. Chcesz kroczyć w poszukiwaniu tych emocji, czy bezpiecznie przeczekać do śmierci?! Ja wybrałem. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach