Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuheriu2hj

Jakim typem kobiety jestes??

Polecane posty

Gość iuheriu2hj

-cicha spokojna? -czy raczej pyskata, zaradna?? opisz siebie;)

Gość księżna esmeralda
Raczej to pierwsze niestety :( choć teraz coraz czesciej zdarza mi sie walczyc o swoje :) robie sie bardziej smiała, bo wiem że ze spokojnoscia zginę w tłumie

Gość
pyskata ;) zaradna,wspolczujaca,empatyczna,pomagajaca i w ogole zajebista. i skromna ;)

Gość iuheriu2hj
a u mnie to zalezne od cyklu:o serio sa dni gdzie jestem waleczna jak lwica, pyskata, wszystko ide zalatwiac i dni kiedy boje sie z domu wyjsc jestem milutka, spokojniutka, bardzo empatyczna i pomagam ludziom:D taka mieszanka jest dobra ale wole siebie ostrzejszą

skonfundowany waran -> etam - tylko cieniasy nie lubia takich kobiet ! normalny fajny facet lubi zaradne kobiety jak to sie mowi - męzczyzna jest glowa rodziny a kobieta szyja ktora nim kreci tak jak trzeba !

ja jestem bardzo spokojną i stonowana osoba, wiem czego chcę i dążę do tego jestem wrażliwa na cudze nieszczęścia i zawsze skora do pomocy... jestem osoba pedantyczną... kocham swój dom i dbam o rodzinę... czasami lubię zaszaleć ale tylko w dobrym towarzystwie:P

Osoba cicha może być zaradna i szczerze mówiąc mój niewyparzony dziób bardziej mi przeszkadza niż pomaga. :P

Gość ja jestem takaa
cicha i spokojna aler jak mnie jakis choooj wkurwi to napierdalam łaciną , że każdy spierdala. poza tym jestem leniwa ale po 5 kawach napierdalam z miotłą i szmatami wiec nie jest zle. no i jeszcze potrafie byc romantyczna ale jak jestem nayebana bo tak to mi zwisa caly swiat,siedze przy ksiazce,wcinam pizze i mam wyjebane.