Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina.d.,

Gdzie kupic staniki do karmienia?

Polecane posty

Gość Karina.d.,

Jaki sklep stacjonarny lub internetowy polecacie? Wiem,ze sa w H&M ale tam nigdy nie ma mojego rozmiaru. Ile takich stanikow kupowałyscie?

Gość w rossmanie sa fajne
z serii Babydream za 35 zł i Triumph też ma fajna serie Mamabel ale to już wydatek ok 90 zł i na allegro też sa ok firmy Alles po ok 50 zł

ja kupiłam sobie na allegro dwa w zestawie czarny i biały za ok 35zł za dwa i są ok bawełniane miłe w dotyku jeśli kogoś stać na droższe to i takie się tam znajdą ja kupiłam rozmiar większe niż nosze, dużo dziewczyn je kupowało

Gość lalitttaaaaa
zaraz ci polece rewelacyjne sklep i karmniki tylko poszukam, chwileczkę, ok?

Gość lalitttaaaaa
w h&m to totalna beznadzieja dziewczyny! Kupcie porządny stanik, onzapobiegnie niszczeniu siębiustu w ciąży i przy karmieniu i sprawi że po karmieniu biust będzie wyglądał jak przed a nie jak zflaczałe woreczki. Zmierzcie się porządnie w biuście i ścisło pod biustem i dobierzcie odpowidni rozmiar, nie za duzy nie za mały. Tu macie fajne karmniki w szerokiej rozmiarówce: http://www.dopasowana.pl/pol_m_Biustonosze_dla-karmiacych-162.html

Gość popieram wypowiedź wyżej
zmierzcie się porządnie zaraz po porodzie i kupcie dobrze dobrany stanik, bo tylko to może zapobiec póxniejszym lamentom na temat wyglądu biustu po zakonczeniu karmienia uwierzcie, że to nie samo karmienia piersią "dewastuje" wygląd Waszych piersi tylko nieodpowiednio dobrany stanik niestety:( warto zainwestować w dobry rozmiar można poszukać na allegro dobrych marek w dużo niższych cenach niż te w linku powyżej