Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaszlanienieneineieneie

no i niezaszlam w ciaze:(

Polecane posty

a juz mi sie okres spoznial a tu bach w nocy dostalam:( co ja mam zrobic zeby miec dziecko:( po ilu razach wam sie udalo ja coprawda odstawilam tabletki to moj 1wszy miesiac bez nich wrr

Gość winky milky
nie wiem spytaj sie tych małolat ktore są dziewicami a jakoś zaszły.

no!!wlasnie mnie to wkurwia tyle malolatek zachodzi przez glupote w ciaze oddaja albo usuwaja, cpunki alkocholiczki zachodza a ja niemoge no!!!!!wczesniej tez sie staralismy 4 miechy i nic!!

wiem..ale raz poronilam eh i tak bardzo bym chciala....specjalnie wyliczylam dni i w dni plodne bylo....i dupa

Gość olgaola85
a po odstawieniu tabletek nie powinno sie odczekac 3 mies?

slowo cpunka alkocholiczka to jest wulgarne???malolaty???bo taka prawda malo to sie slyszy ze dzieciaki na smietnik wyrzucaja?? a te co chca niemoga

szczerze to niewiem duzo babek znam ktore przy tabletkach albo chwile po tabletkach zaszly w ciaze ponoc plodnosc chwilowo jest wieksza ale niewiem ehh trudno musze poczekac tylko mi smutno

Gość olgaola85
no plodnosc wieksza i duze prawdopodobienstwo cazy mnogiej niezla histeryczka z ciebie

mlode kobiety biorą tabletki - czuja 100proc pewnosci ze nie zajda w ciaze i sa szczesliwe... wiadomo zludne szczescie... ale ogolem - nie mysla i nie czytaj chociazby ulotki - ze po odstawieniu tabletek nie da sie zajsc tak od razu w ciaze - organizm musi sie przestawic - a jesli bralo sie latami proszki to sory to nie potrwa tydzien czy miesiac...

Gość lula24
Pierwszy miesiąc po tabletkach a Ty wpadasz w taką rozpacz? Powodzenia życzę, z takim podejściem jeszcze długo nie zajdziesz... im bardziej się chce tym bardziej się nie zachodzi...

Gość brzydka pogoda///
Ja starałm się jeden cykl. Odstawiłam tabletki, jeden odczekałam i w następnym zaszłam w ciąże. Moze spróbuj bez liczenia, tylko ot tak o dziennie, co drugi dzień?

Gość brzydka pogoda///
Ło i się wypowiedziała znawczyni. Żono swojego męża jestem istnym zaprzeczeniem twojej wydumanej teorii. Z resztą nie tylko ja. Tabletki brałam od lat 10. I właśnie po odstawieniu tabletek są bardzo duze szansze na poczęcie (zależy jakich tabletek).

ja niebralam latami przez kilka miesiecy tylko

brzydka pogoda/// -> to ze tobie sie udalo to nie znaczy ze to regula boze... wez poczytaj sobie o tym i zobacz ze jestes mala czastka osob ktorym sie tak udalo... po co nakrecasz inne osoby

Gość aguśka;)
ja po odstawieniu tabletek dopiero po 9 miesiącach zaszłam w ciąże ;) więc nie przejmuj się ;)

Pewien facet spotkał w barze kobietę. Od drinka do drinka i zaczęli rozmawiać. Pochwalił się, że opija sukces. Kury nie chciały mu znosić jajek od pół roku i w końcu się udało. Kobietana to, że ona od pół roku nie mogła zajść w ciążę i też jej się w końcu udało. - jak pan pokonał swój problem? - zmieniłem koguta - no patrz pan co za zbieg okoliczności

Gość chyba tez mam
Po tabletkach anty nie powinno sie miec dziecka ponieważ w 3 pokoleniu urodzi sie kaleka

Gość brzydka pogoda///
Czytając twoje posty (nie tylko w tym temacie) odnszę wrażenie, że jesteś rozwydrzoną wszechwiedzącą małolatą z wyolbrzymiałym ego... Wyluzuj maleńka bo się w majtki zsikasz. Czytam na ten temat b. dużo i wybacz- nie doczytałam czegoś takiego jak twoja teoria. Wrecz przeciwnie. Mało tego. Masa moich znajomych brała tabletki (zawzyczaj dwuskładnikowe) i nie miała problemów z zajściem w ciążę. Ale Przecież wszechwiedząca żona swojego męża wie najlepiej. Lepiej od lekarzy i osób które badaniem płodności zajmują się na co dzień. I więcej dystansu do siebie. Nie tylko ty masz monopol na wyprowadzanie innych z błedu.

Gość brzydka pogoda///
Wiecie chociaż dlaczego po NIEKTÓRYCH TABLETKACH nie powinno się od razu zachodzić w ciążę?

brzydka pogoda/// -> nie sil sie na mnie... znajdz sobie inne zainteresowania bo wiesz... nie trafilas z niczym hahah... mniej odwage i zarejestruj nick a nie pod pomaranczowymi sie rzucasz jak jakas kretynka ... a ja wchodze na forum i nie sledze nikogo ... ignor dla glupoty

Gość uda sie z czasem
Nam z mężem też udało sie po pół roku jak odstawiliśmy tabsy. NIe przejmuj się :) ps. brzydka pogoda/// opanuj się kobieto. to że ty znasz wiele osob i samej ci sie udalo zajsc to nie znaczy że tak zawsze jest. Troche pokory dla zdania innych

Gość olgaola85
brzydka pogoda widac ze jestes specem opanuj sie ;/

Gość brzydka pogoda///
Wyobraź sobie, że mam inne zainteresowania niż twoja osoba, jednak nie mogę czasami czytać tych glupot ktore wypisujesz. W innych tematach się nie znam więc ci nie odpowiadam. Ale w tym akurat dobrze, więc nie siej herezji małolato i wyluzuj bo monitor zaplujesz. Żegnam

Gość brzydka pogoda///
Jeju zdanie każdy może mieć jakie chce, ale fakty to coś zupełnie innego. Czaicie? Z resztą wróżcie sobie nawzajem kafeteryjne wróżki jak zajść w ciążę. Poziom godny gimnazjalistów...Wychodze stąd.

Gość olgaola85
sie kurwa znasz hahhaahahhahahahahahahahaha no spadlam z krzeska gowno sie znasz to czysty rzypadek kiedy ktora dziewczyna w ciaze zajdzie ale ŁEB

Gość chyba tez mam
brzydka pogoda tylko powiedz z kad sie rodzi tyle kalek,odpowiedz znajdziesz jak zostaniesz babcia