Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacy sie

czy moja dziewczyna moze miec jakies zaburzenia??

Polecane posty

Gość zastanawiajacy sie

raz jest niesamowicie słodka i kochana, jak to sie mowi, dosłownie klei sie do mnie. a w ciagu nastepnego spotkania potrafi byc oschła, nieobecna a na jakkolwiek pytania odpowiada" spoko, no itp. i tak cały czas

Gość baśka mi ukradła nicka
Znaczy się, jest normalna.

Gość przelot_em
Po co Ci zrozumienie? Ty masz ją kochać taką jaka jest. Kobiet nie zrozumie nikt, nawet one same siebie nie rozumieją.

Gość rozeggg
Dziwny z ciebie facio. Oczekujesz od dziewczyny ze bedzie usmiechnieta, slodka,szczesliwa przez 24h na dobe? Tak sie nie da. A sam potrafisz takim byc?

Gość zastanawiajacy sie
zupełnie nie zrozumiałas o czym napisałem. ona jest na przemian, jeden tydzien jest wszytsko fajnie, drugi jest totalnie nieobecna, i znowu tydzien fajnie i znowu. wg niej jest normalna i zawsze taka sama

Do autora: nie masz co się martwić, to jest na prawde normalne :) To jest zwyczajny cykl uczuciowy kobiet, są książki psychologiczne na ten temat. Jeśli nie wiesz co masz robić, idź do niej usiądź obok, zwyczajnie ją przytul i powiedz że ją kochasz. Uwierz mi, w tej chwili to jedyne najlepsze rozwiązanie, bo ona tego teraz najbardziej potrzebuje choć o tym nie mówi :) Spróbuj a potem mi podziękujedz :P Powodzenia.