Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mi艣ka8888

JAKI DOBRY PODK艁AD ????

Polecane posty

Go艣膰 Mi艣ka8888

Dziewczyny potrzebuje dobrego podk艂adu fluidu na 艣lub Jaki polecacie ???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dotiuszaaa
Jak na 艣lub to polecam estee lauder double wear. Fajnie kryje niedoskona艂o艣ci, d艂ugo si臋 trzyma, minus to cena. On jest mocno kryj膮cy, wi臋c 艣wietny na wyj艣cia, bo na codzie艅 to odrobin臋 za ci臋偶ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艣ka8888
jaka cena

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolka898
Ja Ci polecam podk艂ad firmy Revlon. Utrzymuje si臋 16h. Niezaleznie od tego jak膮 masz cer臋. Ja mam t艂ust膮 i to jedyny podk艂ad, kt贸ry sprawia 偶e wygl膮dam i czuje si臋 nieskazitelna. Podsy艂am Ci link do strony, gdzie sama kupuj臋 i mo偶na go naby膰 tanio: http://www.mergeto.pl/merged-auction/6402/revlon-colorstay-makeup-180-sand-beige-tlusta Mam nadziej臋, 偶e moja rada si臋 przydala ;)

Udost臋pnij ten post

L'oreal True Match. Najlepszy podklad jaki kiedykolwiek wyprobowalam, kupuje go juz od jakichs 3 lat i dziala naprawde dobrze. Nie jest zbyt ciezki, ale dosc dobrze wszystko pokrywa, tylko dobrze dobierz kolor :) Ogolnie jesli chodzi o slub to mowiac szczerze kupilabym kilka roznych podkladow (wiem, ze to wydatek) i wyprobowala kilka roznych opcji zeby zobaczyc co bedzie na Tobie dobrze wygladac :) Bo kazda dziewczyna jest inna i lubi co innego.

Udost臋pnij ten post