Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoleżankaAnka

Czy przesłać mu swoją pracę licencjaką?

Polecane posty

Gość KoleżankaAnka

Kolega ze studiów poprosił mnie wczoraj aby przesłała mu na @ moja pracę licencjacką. To tylko kolega ze studiów, znamy się od 3 lat, nie tak dobrze ale znamy się. On jest przed obroną i chce rzucić okiem na moją pracę. Nie bardzo wiem jak się zachować. Odmówić czy jednak przesłać?

Gość KoleżankaAnka
On chce zobaczyć jak wygląda moja praca, jak wygląda układ pracy , jak mam zrobiony spis tresci i jak wygląda praca od strony technicznej. Temat ma troche inny od mojego ale w sumie z tej samej dziedziny - finansów .

Gość dnoooo
chyba oszalałaś! WYślij mu jeżeli chcesz spis treści i jedną przykłądową strponę, ale nic więcej

Gość eeffy.
nie! chce popatrzec niech przyjedzie do ciebie !

Gość dnoooo
albo mu pokaż w Twojej obecności. Na pewno nie wysyłaj całej

Gość lalitttaaaaa
mnie też o to poprosiłakoleżanka ze studiów, ja po prostu jej nie odpisałąm wogóle. No co ty, nie wysyłaj mu! A jak skopiuje to masz z głowy swojapracę i wykszałcenie. Tak samo jak on będziesz oskarżona o plagiat, nikt nie będzie dochodził kto tu od kogo zerżnął. A jak jeszcze przekaże to dalej, dla kogoś kto też chciałby tylko "żucić okiem" to jużwogóle :o Ale ludzie są bezczelni, no nie mogę. Myśląże trfili na IDIOTÓW?

Gość KoleżankaAnka
Też jestem tego zdania co Wy. Nie wiem tylko czy uda mi się Mu powiedzieć Nie jak zapyta jeszcze raz o moja pracę . Mam problem z asertywnością