Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimouseee

Rozmiarówka kalosze HUNTER pomóżcie :-)

Polecane posty

Gość Marcin 30l
Ja mam 5par 43 i 1pare 42 szare gloss które zakupiłem jako moje pierwsze bo tez sądziłem ze może za luźne będą, jednak po roku noszenia zdecydowałem się na 43 i od tamtej pory tylko 43 kupię a ze dużo, nawet bardzo dużo i częściej niż inne buty noszę HUNTER kalosze, z racji na pracę jak teraz zamiłowanie do kaloszy zdecydowanie polecam, sa wygodne. Mi średnio jedna para od nowości starcza na ok 13 mc, więc nie za długo, no ale ja 9/12 miesięcy noszę kalosze codziennie. Więc np. Czerwone HUNTER (moja 5para) które kupiłem w październiku 2016 i nie mal codziennie z małymi przerwami na inne HUNTER ( kolejność zakupu: szare, zielone, czarne gloss, czarne mat i żółte z 09.2017 ) noszę. Tak więc polecam a i poznam osoby z HUNTER kalosze z Polski. Jeśli masz takiego świra jak ja lub mniejszego Ale nie wstydzisz się w weekend majowy spędzić w HUNTER. Chętnie Cię poznam REALNIE. Weekendy Majowe to sa ostatnie dni kiedy po nieprzerwanie codziennych dniach w HUNTER wyciągam z szafy converse trampki, ale jak tylko za oknem deszcz już jestem w HUNTER, ty też? Chcę z Tobą nosić swoje i twoje HUNTER kalosze. Kontakt hcl1989@o2.pl Marcin 30l

Gość aonia

ja mam rozmiar 37 i wzięłam HUNTERY 35/36 i pasują idealnie - nie odstają od łydki jak mój standardowy rozmiar 37 (ale nie mam tej skarpety do nich bo z nią na pewno byłyby za ciasne)