Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dioklecjanka

weterynarze w toruniu

Polecane posty

Gość dioklecjanka

mam prosbe do ludzi z torunia lub okolic, powiedzcie mi gdzie mozna znalezc w miare taniego weta, chodzi mi o 1 wizyte z malym szczeniczkiem, ile kosztuje taka wizyta mniej wiecej, jaka jest cena za szczepienie, czy w pakiecie jest odrobaczanie i co w ogole wchodzi w sklad takiej wizyty itd bede wdzieczna za odpowiedzi

Gość szz
szczegółowo nie umiem ci na to pytanie odpowiedzieć bo jestem w toruniu tylko od świeta, ale bardzo dobry weterynarz jest na wrzosach chyba na kwiatowej (w okolicach polomarketu). Dziadek tam zaprowadza swojego psa

Gość dioklecjanka
mmm dzieki ale szukam weta a nie meza :P a ile ten wet na wrzosach bierze za wizyte? ja w ogole nie orientuje sie w cenach ile w przyblizeniu wezmie w granicach 50-100 zl czy 100-150 ? nie ukrywam ze zalezy mi zeby nie wydac kosmicznej sumy, z tej racji ze studiuje i rodzice mi daja kase, nie chce od nich wyciagac niewiadomo ile, a pies ma byc prezentem o ktorym oni nie wiedza, nie chce sie pytac ich o pozwolenie ale tez nie chce dac im powodow do awantury, wole zaplacic sama za wszystko :)

Gość dioklecjanka
poprosze jeszcze o inne rady :P

Gość dioklecjanka
ale odpowiadajcie mi na moje pytania :O chcialabym wiedziec bo piesek juz niedlugo bedzie u mnie

Gość huhu ale macie wymagania
no a orientujesz sie ile on bierze ? bo gdzie sa gabinety to mniej wiecej wiem ale chodzi mi o ceny zabiegow, wizyt itd

Gość dioklecjanka
no wlasnie chcialabym poznac chociaz opinie czy tani czy drogi nie chce wpakowac sie w weta ktory zaspiewa 150 zl za osluchanie i podanie szczepionki

Gość dioklecjanka
a skad wiesz ze nie mam ? pies ma byc prezentem od mojego chlopaka, juz od dawna przebakiwalam ze chce zwierzaka

Gość dioklecjanka
widze ze niczego sie nie dowiem

Gość 26!
Jesteś jakaś trefna, naprawdę. Jak ty sobie w życiu radzisz? :D Oto co musisz zrobić, poszukaj na google weterynarzy w Toruniu i kurwa zadzwoń to się wszystkiego dowiesz. 🖐️

Gość dioklecjanka
i co mam dzwonic do kazdego po kolei ? po to sa fora zeby zaoszczedzic sobie roboty i czasu, myslalam ze ktos mi napisze rzeczowo gdzie chodzi ze swoimi zwierzetami i ile za to placi ale nie... pomijam ze lekarze nie chca gadac o kasie przez tel a nie bede latac po calym miescie i sie pytac w gabinecie

Gość tak mam doswiadczenie
a co to za piesek ,rasowy?wydaje mi sie ze do 100 zl taka wizyta.Jak piesek nierasowy to powiedz ze go znalazlas i zupelnie nie wiesz co zrobic ,studiujesz kasy nie masz -bedzie taniej