Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwaa

WRÓŻKA???

Polecane posty

Gość niwaa

Witam wszystkich bardzo serdecznie na tym forum, zarówno kobiety jak i mężczyzn. W związku z tym że mam dar przewidywania chciała bym Wam również pomóc. Nie jestem wróżką bo ja we wróżki nie wierze, ale działam na podobnej zasadzie. Tak więc jeśli macie jakiś problem, piszcie a ja Wam roradzę i podpowiem co nieco. Chciała bym również abyściedali potem znak czy sie spradziło bo naprawde wielu osom juz przepowiedzialam co sie stanie lub dobrze doradzilam. Dodam ze nie jestem nawiedzona:) Chodzę do Kościoła regularnie, jestem wierząca:) Wię piszcie jeśłi chcecie...

Gość fj2fqnhoih
czy w najblizszym czasie znajdę pracę?

Gość niwaa
więc s łucham Cię, jaki masz problem, co Ci leży na sercu

Gość niwaa
musisz mi troche bardziej przyblizyc swoją sytuację, jestes tutaj anonimowa, mozesz napisac z jakiego miasta jestes, jakie masz wyksztalcenie, czy jestes dyspozycyjna bo to bardzo wazne

Gość fj2fqnhoih
Warszawa, lat 26, wykształcenie wyższe

Gość joanna 81
kiedy zajde w ciaze ,lat 30 pozdrawiam

Gość niwaa
fj2qnhoih: Jestem przekonana że znajdziesz pracę, tylko zapewne masz za duże wymagania, masz wyzsze wykształcenie i chciała bys znalezc dobrze płatne prace, moim zdaniem na poczatek powinnas sie aczepic o pracę mnierj płatna a napewno Ci to się wynagrodzi, musisz intensywniej szukac tej pracy, jak Cie wywala dzrzwiami to Ty wchodz oknem jak to sie mowi joanna 81: a starałas sie juz o dziecko?

Gość fj2fqnhoih
a powiedz mi jeszcze jak w miłości?

Gość niwaa
w miłości... a masz kogoś na oku ze tak powiem czy jestem singielką?

Gość fj2fqnhoih
mam kogoś

Gość joanna 81
hmmm staram sie caly czas

Gość W takim razie ja tez prosze
Od pewnego czasu spotykam sie z mezczyzna, na stopie powiedzmy przyjacielskiej podszytej romansem, to bardzo dobry czlowiek i lubie go. Wzajemnie sobie pomagamy. Oboje jestesmy samotni, on jest we mnie zakochany. Ja nie wiem czy sprobowac byc z nim. Podoba mi sie wizualnie i pod wzgledem charakteru, ale mocno mi przeszkadza ze jest w porownaniu ze mna malo zaradny, ma braki w wyksztalceniu, nie potrafi sie wyslawiac :(

Gość niwaa
joanna 81: jeśli się starasz i jestes zdrowa to napewno w przeciagu kilku miesiecy zajdziesz w ciaze tylko nie mozesz zyc pod taka presja ze musisz koniecznie zajsc, bo nastawienie psychczne jest tutaj bardzo ważne nawet nie wiesz jak bardzo, musiz byc zrelaksowana, wyluzowana a napewno sie uda:) fj2fqnhoih: jeśli masz kogos to świetnie, teraz tylko on musi wiedziec ze jestes nim zainteresowana musiz mu to dac jakos do zrozumienia, a potem czekaj tylko na jego krok czas sam pokaze, musisz myslec pozytywnie:)

Gość fj2fqnhoih
nic co mi napisałaś nie jest prawdą, gdyż parcę mam , ale chce zmienic na lepszą, a w związku jest od ponad 4 lat... chodziło mi tu bardziej o zareczyny slub !!!

Gość niwaa
W takim razie ja tez proszę: Jeśli go kochasz a on Ciebie to nie widze przeszkód żebyście byli razem, te braki wyksztalcenia czasem daja sie we znaki ale najwazniejsze ze bedziesz kochała i bedziesz kochana, jesli nie sprobujesz to sie nie przekonasz, idz za glosem serca:)

Gość niwaa
fj2fqnhoih: Nie rozumiem Cie, sama sobie robisz krzywde, napisalam wczesniej ze nie jestem wrozka tylko czesto potrafie dobrze doradzic, nie moglas mi odrazu napisac jaka jest sytuacja? jesli szukasz wrozki ktora powie o Tobie wszystko to życze powodzenia:) Ja takową nie jestem.

Nie wiem czy kocham, moze w ogole nikogo nie umiem kochac, nie wiem jak sie objawia milosc :( lubie go, zalezy mi na nim, ale czy to starczy, zwlaszcza, ze te braki irytuja

Gość reteet
czemu jestem taka nie smiala przy obcych ludzi?

Gość niwaa
W takim razie ja tez prosze: Nie wiesz co to jest miłość? Miłość jest wtedy kiedy cały czas myślisz o tej drugiej osobie, jak jesz , jak spisz , jaks sie kapiesz cały czas, kiedy oddala bys wszystko zeby byc caly czas blisko tej osoby, gdy z ta osoba bardzo lubisz spedzac czas, i gdy na jej widok przechodza Cie ciarki, moim zdaniem nie jestes jeszce gotowa na zwiazek poczekaj jeszce troche a sprawa sama sie wyjasni, moze bardziej dojrzejesz do tej decyzji reteet: ile masz lat?

Gość romualda
w takim razie ja tez poproszę. Jak nam sie ułoży w życiu i kiedy zostaniemy rodzicami?

Gość niwaa
romualda: przybliz mi bardziej swoja sytuacje

Gość romualda
jesteśmy w związku dłuższy czas, różnie to bywa ale ogólnie jest ok mamy troche kłopotów finansowych . Staramy się o dzidziusia i jakoś nam to nie wychodzi .... a nie ukrywam że byłoby to największa radością

Gość niwaa
Romualda, w tym roku zajdziesz w ciaze

Hm, mam 33lata. Wydaje mi sie ze Twoja definicja milosci nie jest trafna, np. nie pasuje do milosci do rodzicow :) to co piszesz to jakis rodzaj uzaleznienia - mam na mysli myslenie caly czas o tej osobie. Owszem, mysle o nim BARDZO DUZO, lubie z nim spedzac czas, ciarki moze i mnie przechodza, a znamy sie w sumie 5 lat ;-)