Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantastico Chlopak

Idealny sport dla chlopaka. Jak lubicie dziewczeta.

Polecane posty

Gość fantastico Chlopak

Jaki sport chcialbyscie aby uprawial wasz chlopak. Moze cos z listy. -silownia -rower -tenis -basen -boks -taniec.. -siatkoeka a moze macie wlasnenpropozycje?

Gość fantastico Chlopak
Up

Gość fantastico Chlopak
Prinzeska..a czemu tajski box? Zwykly nie wystarczy? Kobiety lubua ,jak facet cwiczy sporty walki?

Gość fantastico Chlopak
Ale ty masz w glowie stereotyp wielkiego napakowanego kulturysty...A jak facet jest uumiesniony i ma ladne proporcjonalne cialk ,to zle? Tylko dziewczynki lubia chudych facetow w stylu emo,prawdziwe kobiety chca czuc sie bezpiecznie.

hehe Mi zawsze podobaly sie sztuki walki ale moj maz cwiczyl 10 lat tajski box-do tej pory z checia ogladamy razemw walki. Mysle ze fajnie jest uprawiac cokolwiek ze swoim partnerem. My z checia chodzimy w wolnym czasie plywac ale z checia zaczelabym chodzic z nim razem na silownie np ale niestety brak nam na to czasu jak narazie.

nie wiem ktory facet lubi dlugie spacery:D w moim otoczeniu zaden :D oczywiscie czasem sie poswiecaja, ale chyba bez wielkiego entuzjazmu.. no nie lubię miesniakow, nie lubie chuderlaków, lubie albo normalnych albo z malym brzuszkiem :P ale moze jest cos w tym, ze jak facet robi cos nieprzecietnego, np. tajski boks, to imponuje tym kobiecie.

Gość fantastico Chlopak
Wy juz same kurwa nie wiecie ,czego chcecie. Gruby..zle. Chudy...zle. Umiesniony...zle. Wy pojebane jestescie wszystkie.

zludzenie---moj nie lubi dlugich spacerow heheh Owszem - chodzimy na spacery czasem ale nie az takie dlugie. Ja lubie chodzic po gorach np-zabralam swego meza i przyjaciol do Karpacza dwa razy i ich porzadnie przegonilam..-teraz nikt nie chce ze mna chodzic hihi.

Gość 7837897382
Na pewno nic z tej listy. Same nudy na niej. Ja uwielbiam jezdzic konno, i fajnie jakby facet też potrafił. Ew. wspoinaczka wysokogórska, zeglarstwo bo mozna razem gdzieś wyskoczyc..

Gość ale jesteś żałosny
i nie masz osobowości uprawiać sport taki a taki bo się kobietom podoba :D:D:D:D żałosne

Gość 7837897382
no że załosny to chyba jasne, jeszcze ten nick... omg

Gość gość
Jako chłopak mogę powiedzieć, że full radochy daje mi ćwiczenie krac magi w najlepszej szkole, jaką znam - kravmaga.mazowsze.pl Na pewno dzięki temu mam więcej pokory, ale też pewności siebie. :))

Mój mąż przed ślubem uprawiał boks i to bardzo urazowy sport :p Potem mieliśmy małe dziecko i nie miał czasu na boks, została mu tylko siłownia 4 razy w tygodniu i basen :) teraz mieszkamy na wsi, siłownię niewielką mamy w domu i mąż przerzucił się na bieganie i pływanie bo na basen mamy blisko. I muszę powiedzieć, że to mi o wiele bardziej odpowiada :) Oczywiście interesuje się też "sportem" jak każdy tzn w tv :p i czasem jeździ z kumplami na jakis tam mecz....

Ja również jak kolega u góry uczęszczam do krav magi w Warszawie. Świetne ćwiczenia, daja mi mega dużo pozytywnej energii oraz budują więcej pewności siebie. Mają punkty w kilku miastach. Zawsze trzeba byc przygotowanym i umieć się obronić, a zwłaszcza kobietę :)

Gość gość
Osobiście uważam, że ruch to zdrowie. Mój mężczyzna chodzi minimum 2 razy w tygodniu na siłownie. Pozwoliłam mu zaopatrzyć się w zdrowy suplement - largomass i widzę już efekty po nim!

Gość gość
rzut młotem -to najseksowniejsze misiaki

Gość gość
MOim zdaniem treningi siłowe :) Bardzo lubie jak chłopacy własnie to trenują. Wielu moich kumpli korzysta z konsultacji treningowych albo z trenoingów personalnych w http://www.elitesportfood.pl/#onas :)

Gość gość
Mój chłopak często chodzi na siłownie, ostatnio zaopatrzył się w suplement largomass, który polecił jemu kolega, który jest trenerem personalnym. Po dwóch miesiącach intensywnych treningów widzę różnicę po nim!

Gość gość
Ja p*****le sama frajernia się reklamuje żeby zarobić

Gość Ilonka179
tenis! Chłopak gra w Kozerkach pod Grodziskiem, uwielbiam patrzeć jak grają <3 są tacy męscy! :)

Gość gość i klara
może to nietypowe, ale moim zdaniem: zdecydowanie tenis :) gram z chłopakiem w kozerkach jakby ktoś chciał ;)

Gość gość
rower i siłownie pod chmurką latem razem :) a inne - niech robi co lubi, byle nie było to pompowanie mięśni bo to obleśnie wygląda ;d