Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytu

Moja corka .. ma 16 lat i powiedziala ze chce sie spotykac z 30letniim!

Polecane posty

ciesz się, że Ci powiedziała, a nie spotyka się z nim po kryjomu. najwidoczniej Ci ufa, więc jej nie zawiedź.

Gość niwaa
Moja dobra rada, nie zabraniaj jej tego, jest teraz w bardzo burzliwym wieku i jesli zabronisz jej sie z Nim spotykac to tylko popsujesz relacje między Wami, a ona i tak zrobi po swojemu

Gość ytu
Ale to nasz listonosz! A najgorsze że ruchał mnie 17 lat temu i ona jest jego dzieckiem!

Wiesz ciężka sytuacja Bo z jednej strony skoro Ci powiedziała to znaczy że Ci ufa Z drugiej strony to jeszcze dziecko - umówmy się - obie byłyśmy w tym wieku i wiadomo jak to wtedy jest:PWydaje się że jest się dojarzałym, dorosłym do miłosci ale tak naprawde to do tego jeszcze bardzo daleko I mnie to strasznie dziwi ze mężczyzna w tym wieku zainteresował się tak młodą dziewczyną...Moim zdaniem powinnaś powiedzieć córce żeby zaprosiła tego kolesia do domu Wybadaj co to za typ Może naprawde jest porządnym facetem i krzywdy Twojej córce nie zrobi Napewno nie rób jej awantury i nie zabraniaj spotkan bo i tak Cie zapewne nie posłucha

Gość ytu
musze przyznac ja mam 16 lst, aja usialam tak napisac aby zibaczycjakie wasze zdania niektorych

30 letni facet jest za stary dla nastolatki Być może wizualnie nie ma między wami róznicy wiekowej ale mentalnie i psychicznie jest przepasc

Gość ytu
jest, ja ma dziecina twarz jeszcze, a on dorosla : s

To sie zastanów tak na serio czego on moze chciec od ciebie???Skoro taka roznica miedzy wami???