Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pogodny

Milosc w mlodym wieku czy istnieje ?

Polecane posty

Znacie duzo ludzi co w wieku +/- 20 lat sa w sobie zakochani po uszy? Nie chodzi o sam seks , tylko o cos wiecej. Bo w moim otoczeniu to raczej sami imprezowicze , zwiazki na sam seks bez milosci raczej itd. Pytam powaznie.

Gość KochanaMalowanaLala
oczywiście, że tak.

nooo... moj były to dobry prszykład...zakochał sie po uszy w jakiejs tam i tak jakos sa razem ... nie wiem jak to działa nie doswiadczyłam nie spotkałam jeszcze tego by zakochac sie po uszy... ale z tego co wiem to bardzio fajne sa takie zwiazki z młodosci które przetrwały

Znałam taką parę:PSiebie i męża:P Poznałam go mając 16 lat - zakochałam się Byliśmy razem 9 lat - teraz jesteśmy małżeństwem Wciaz tak samo zakochanym Takze wydaje mi sie ze mozna - przynajmniej kiedys TEraz jak patrze na mlodziaków to nie jestem przekonana Jest tak jak piszesz - impreza,impreza i seks:P Kiedys - jak nasi dziadkowie mieli po naście lat związki po skonczeniu 16-tego roku zycia były jak najbardziej poważne Przesunieta była granica dojrzałosci A teraz porównaj 16-latka z roku 1920 a obecnego:P Mentalnie i psychicznie dzieli ich przepasc:P

Odpowiedz na to pytanie bedzie zalezała od wieku odpowiadajacego 15-20 latek napisze ci ze tak a powyżej napewno że nie Bo wtedy mając za sobą kilkuletnie doświadczenie dopiero widac jakim "dojrzalym" sie bylo majac naście lat:P

Gość malaaa mi
my mieliśmy po 18 lat kiedy się poznaliśmy, 17 lat razem, w tym 12-letni staż małżeński i dwójka dzieci (planowana)

ja jak na swoje 20 lat to przestaje wierzyc powoli.. co spotkam jakas dziewczyne to jak sie przespimy to sie odkochuje i mi sie nie chce dalej tego ciagnac :D bo wiem ze chuj z tego bedzie i tak :D bo to nie jest seks z milosci tylko przygodowy.

Gość malaaa mi
to nie śpiesz się z tym spaniem :) mój czekał ponad rok ... i stwierdził, że było warto :)

Przykro mi pogodny...Mam brata w Twoim wieku i wiem jacy są ludzie w Twoim wieku A juz panny zwłaszcza....Szukaj moze jest jakis wyjatek?

seks sam z siebie wychodzi. Ale to nie o niego chodzi , bo sam w sobie jest zajebisty tylko brakuje uczuc i wszystko tak na szybko.. szybko sie zakochuje ale jeszcze szybciej sie odkochuje :D

a czekanie z seksem rok to pff .. chyba po kazdym spotkaniu z dziewczyna musialbym sie masturbowac :D :D

Gość malaaa mi
oj, oj tam ;) a kto mówi, że masz czekać rok :P jak na jakąś dłużej "poczekasz" to może tak się od razu nie odkochosz :) powodzenia !!!

Prawdziwy faceto to by do ślubu czekał. Ale taki żałosny fajfus to nie zasługuje na fajną dziewczynę i możesz sobie co najwyżej jakieśszmaty poruchać jak są pijane. A wiek 20 lat to już niedawno temu przeciętny człowiek miał rodzinę, nie ośmieszaj się. Miłość myślę że jest możliwa w wieku 13 lat już. Ja się pierwszy raz zakochałem jak miałem 15. Ale do tego żeby się zakochać trzeba mieć wrażliwość, a ty jesteś na to za płytki.

Gość szz
ja poznałam swojego na krótko przed 16stymi urodzinami. Dzis mam 22 i wciąz jestesmy razem. Prowadze pamietnik, dlatego z pełną uczciwością moge powiedziec wam ze ten zwiazek po 2 latach byl juz wystawiony na wiele prób, mielismy problemy takie jakie mają juz małżeństwa bo bardzo szybko i głęboko sie zaangazowalismy, np mieslismy juz po 2 latach wspolne konto, psa, pracowalismy na mieszkanie.

Gość nie nie nie znajoma
mi sie zdaje ze istnieje. przykladem moja siostra jest z chlopakiem od 16 roku zycia, planuja slub. sa ze soba ok. 5 lat. ja z moim chlopakiem tez sie kochamy i nie mowie tego zeby sie pochwalic czy zaprzeczyc ci. tak autentycznie jest.

Gość smutnamego
Ja się zakochałam w wieku 15 lat i to była miłość mojego życia....kocham go nadal. Moi rodzice zakochali się w sobie mając 14 lat mama i 16 lat tata i we wrześniu obchodzili 45 rocznicę ślubu, są szczęśliwi i wiecznie się przytulają jak nastolatki!

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Ja jestem z chłopakiem już ponad 2 lata, a młodzi jesteśmy, za kilka miesięcy 19 :)

Gość Twoja misia

a ja zakochałam się w wieku 15 lat i chcę powiedzieć że to była bardzo udana że to był bardzo udany związek ale sama nie wiedziałam że to jest prawdziwa miłość a dopiero później w wieku 16 lat dowiedziałam się że to jest prawdziwa miłość i chcę z nim żyć a nie z jakimś innym w którym którego poznałam i musiałam się z nim ożenić jak dorosnę a więc moje przeżycia są bardzo jakby to powiedzieć dziwne bo kto by się zakochałkto by się zakochał w takim razie jak ja byłam wtedy brzydka teraz mam 20 lat jestem w małżeństwie i no i czekam na niego cały czas więc jeżeli znacie Karola Wiśniewskiego to ja bym go bardzo też pozdrowić bardzo bardzo za nim tęsknię i mam mam bardzo dużo problemów ponieważ nie kocham go jeszcze to powiedzieć kocham cię bezsensownych naprawdę bo nie wiem gdzie ty w ogóle mieszkasz czy masz żonę czy dziecko w ogóle coś pewnie na udane małżeństwo a ja już jestem ...ą skurczybyk jem tylko takie rzeczy o mnie nie chcę cię więcej mogę napisać tylko piszę tutaj ja codziennie tutaj ja mam tutaj konto nawet więc codziennie to czytam wszystkie rzeczy i dowiedziałam się że jest jeszcze o miłości to chciałam się dowiedzieć co to piszę o tej miłości jakie były przeżycia tych rzeczy biały miłość od pierwszego wejrzenia nie jest taka że a za kocham cię i pójdę oni tak naprawdę to mi przypomina film wieczną miłość bo ta miłość no ale ... w moim sercu i w ogóle jak Karol to wiśni i ten Wiśniewski to czyta to wie że na niego czekam i i prostu nie czekam a jeszcze jedną rzecz chcę powiedzieć i ja mam teraz dwójkę dzieci a więc jeżeli to czytasz to pamiętaj że ja cię kocham i że zapomnę pamiętasz znaczek ósemka odwrócona powiedzieliśmy sobie że ten znak będzie towarzyszył na całe życie nocne nie dość że ten tatuaż też się ten wisiorek co dałaś więc no to mam nadzieję że pomogłam.