Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapapatatataj

Stomatolog rzeszów/tarnów ?

Polecane posty

Gość papapapatatataj

Zna ktoś jakiegoś dobre stomatologa z okolic rzeszowa bądź tarnowa ? Nie chodzi o wyrywania ale o bardziej skomplikowane rzeczy dlatego szukam naprawdę dobrego dentysty który zna się na tym co robi. Może ktoś mi polecić jakiegoś ?

Gość Pewnie chodzi o kanałowe
To sie da przezyc, nie stresuj sie.

Gość Matra Rzeszów
Możesz spokojnie iść z dzieckiem, leczyła ząbki mojego siostrzeńca, powinna dostać medal za cierpliwość :-)

Gość gufcio
W rzeszowie polecam ortodent w centrum na Rejtana. Duża, przestronna poczekalnia i miła obsługa (nie śmiejcie się, dla mnie to ważne, że nie muszę czekać w ciemnej klitce), ja skorzystałem z zabiegu clear aligner, bo mam lekką wadę zgryzu, montują na zębach taką jakby szynę i przezroczyste nakładki korygujące stopniowo zgryz. W sumie nie miałem problemów czy dyskomfortu podczas jedzenia, nakłądki są niewidoczne. Jeszcze kilka zabiegów przede mną, ale stopniowo zgryz się poprawia.

Gość Anwena
Ja również polecam Ortodenta. Musiałam usunąć osemkę. Bardzo się bałam zabiegu. Słyszałam, że to bardzo bolesne. Jednak okazało sie, że to wcale nie jest takie straszne. Byłam zadowolona po zabiegu. Miła obsługa, profesjonalny sprzęt, czego chcieć więcej?

Gość Ania_Malecka
Ja również polecam Ortodent, bardzo miłe podejście do klienta, miałam ząbki w fatalnym stanie ale przy odrobinie pracy dało się je odratować :) Teraz mam piękny biały uśmiech!

Gość jak można jarać się ćpunem?
Ja polecam Szustaka z Tarnowa! Dzięki niemu przestałam się bać dentysty. Trafiłam do niego na leczenie kanałowe i nie spodziewałam się, że kanałowe leczenie może być bezbolesne i właściwie przyjemne! Sam lekarz bardzo sympatyczny i kontaktowy. Kiedyś przyjmował w Mościcach na Kasztanowej, ale wiem, że miał się przenosić gdzieś do Tarnowa, ale gdzie teraz przyjmuje, to nie wiem, bo nie ma mnie w Tarnowie. Ale tylko i wyłącznie jeśli chodzi o Tarnów, to Szustak 🖐️

Wczoraj byłem na Osmeckiego 16 w Rzeszowie. Leczy tam bardzo miła Pani doktor. Zbieg przebiegał bezboleśnie :) Ponoć Pani doktor specjalizuje się w leczeniu dzieci. Gabinet bardzo ładny, doktor cierpliwie wytłumaczyła mi co robi. Przede mną wychodziły z gabinetu jakieś dzieciaczki baaardzo usmiechnięte i z prezentami. Ja niestety nie dostałem nagrody ale też wyszedłem zadowolony. Ponoc jest to zupelnie nowy gabinet. Najbardziej urzekł mnie profesjonalizm Pani doktor, spokojne wyjasnienie mojego problemu i dokładne wyjaśnienie procedur postepowania. Dodatkowo skonsultował mnie mąż Pani doktor zajmujący się ortodoncją. Na wizytówce dostałem adres strony internetowej www.ortotrip.pl.

Gość karma_
Ja też polecam Ortodent. Do żadnego stomatologa nie chodzę z przyjemnością, ale na Rejtana stanowczo najmniej chętnie :D

Gość gość
Mogę polecić mogego stomatologa, który jest bardzo dobry i drogo nie bierze za leczenie stomatologicznei protetyczne. Możecie się udać np. do http://www.nzozalmadent.pl/ fachowa opieka i dogodne terminy.