Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neger

obcy facet

Polecane posty

Gość neger

która z was szanowne panie spotkała by sie i przespała na 1 randce - spotkaniu z facetem?

Gość jola z pralni
A co, chcialbys podmuchac na 1 randce i brak chetnych? Robilam to i wiele innych rzeczy i co? Lepiej?

Gość neger
kolezanka doswiadczona widze a z dmuchaniem nie mam problemu tylko zastanawia mnie co kieruje kobieta zeby sie tak skurwic z nowo poznanym kolesiem

Gość jola z pralni
Kurwisz to sie pewnie ty ze swoja reka misiu. Ja biore na co mam ochote i w dupie mam opinie takich zgrzanych frędzelków twojego pokroju:). Jak po samczemu uwazasz, ze tylko wy zaliczacie, to sie grubo mylisz. Duzo lepszych wykopywalam z wyrka, bo im sie wydawalo ze sa tacy "mięscy". Ale jak sie trafi dobry i zaradny egzemplarz, to grzech nie przeleciec:*

@neger jako facet strzelasz sobie w kolano. Na pierwszym spotkaniu z fajną dziewczyną na 100% chciałbyś ją przelecieć i zrobisz to jak tylko będzie taka okazja. A w internecie rozpowszechniasz debilne stwierdzenia że ta co daje na pierwszej randce to kurwa. Nie ma nic złego w seksie na pierwszej randce. Miałem kilka takich przypadków i wcale nie uważam że to dyskwalifikuje kobietę. Z jedną z takich związałem się, było mi bardzo dobrze i nawet po wielu latach świetnie wspominam ten związek. To była bardzo porządna kobieta którą bardzo szanuję i utrzymuję z nią nadal kontakt.

Gość neger
to ci odpowiem tera po samczemu mało który samiec poleciałby na wytapetowana wysuszona od kawy i fajek 40+ z przebiegiem jak 20 letni golf a o zaradnym egzeplarzu możesz tylko pomarzyc i co najwyrzej z wyra mogłas wykopac podwórkowego zulika który przyszedł poruchac za faje lub wino

Gość jola z pralni
Neger, wprost przepadam za takimi dupkami jak ty:). Hurabura, a jak co do czego, to nie masz pojecia co zrobic i jak sie zachowac:). Poujadasz sobie tu troszke, powyciskasz wągry, pobawisz ptysiem jak rodzicow nie ma w domu i wiesz o zyciu wszystko. Gwarantuje ci smarku ze pomoczylbys gatki na moj widok i bardzo bys chcial sie dostac do moich:). Niestety palantom wjazd wzbroniony. To dowiaduj sie dalej o sex na pierwszej randce, powodzenia:)

Gość jola z pralni
Neger, wprost przepadam za takimi dupkami jak ty:). Hurabura, a jak co do czego, to nie masz pojecia co zrobic i jak sie zachowac:). Poujadasz sobie tu troszke, powyciskasz wągry, pobawisz ptysiem jak rodzicow nie ma w domu i wiesz o zyciu wszystko. Gwarantuje ci smarku ze pomoczylbys gatki na moj widok i bardzo bys chcial sie dostac do moich:). Niestety palantom wjazd wzbroniony. To dowiaduj sie dalej o sex na pierwszej randce, powodzenia:) A, nie pale, to niehigieniczne;)