Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati brnh 91

zachowanie kolezanki w stosunku do dziecka

Polecane posty

Gość pati brnh 91

hej pisze do was bo wiem ze jest problem i niewiem jak go załatwic... z góry sory za byki ale nie zrwacam uwage na ortografie jestem dyslektykiem;) kolezanka ma 14 miesiecznego synka , dziecko jest ogólnie bardzo spokojne czesto jak ona z nim wychodzi a ja mam wolne to z nim zostaje , jest bardzo kochany:) wczoraj poszłam do kolezanki o 16 miałam jej przypilnowac synka bo wychodziła na randke ( z ojcem dziecka im nie wyszlo ale ojciec zajmuje sie chlopcem zabiera go w tygodniu i zawsze na weekendy do siebie) a wiec umówiła sie z chlopakiem na randke miala wrocic bardzo puzno wiec wykapalm jej malego i uspilam i sama ogladalam tv , wpadła o 23 zła mowila ze wieczor nie wypalil nie wypytywalam bo widzialam ze jest naprawde wsciekla , poprosila zebym zostala na noc wiec zostalam , jej synek obudzil sie o 24 z placzem i mial wzdecia wiec pomasowalam mu brzuszek ona zrobila mu cieply oklad ale ni cie pomagalo , plakal prawie do 3 nad ranem , ja zaproponowalam ze moze wezme go do siebie do lozka ze moze wtedy zasnie a ona ze nie ze w kojcu ma spac i wsadzila go do kojca takiego zaplakanego i cierpiacego, ja sie nie wtracalam ale zaczol sie krztuscic juz tym placzem wiec wstalam i powiedzilam ze tak nie mozna! a ona ze zmeczy sie placzem to padnie:O , jak sie troszke uspokoil to przesnioslam go do kjca zasnol , obudzil sie po 30 minutach ona wstala wsciekla i mowi do niego "co Ci sie do cholery jasnej dzieje? do spania w tej chwili dala mu 3 razy klapsa a potem jeszcze uderzyla go lekko w główke tak ze tylko plasło nie zabolalo go to chyba bo nie ropłakał sie ale wydarłam sie na nia i powiedzialam zeby sie kladla ze ja przy nim posiedze jak jest taka wkurzona, wkoncu zasnol na dobre wstal o 9.00 juz wszystko bylo w porzadku, ale jej zachowanie bylo skandaliczne pierwszy raz ja taka widzilam , mieszka sama wynajmuje mieszkanie ojciec dziecka jej oplaca wiec nikt z rodziny nie kontroluje tego jak ona zajmuje sie nim a przy mnie zawsze jest wszystko ok, zal mi tego dziecka, umowilam sie juz z ojcem dziecka pogadam z nim moze to cos pomoze , jak raz sie tak zachowala to moze sie to powtarzac albo jest to ktorys raz z kolei..

Gość dupa romana
zgłoś ten fakt do ośrodka pomocy spolecznej. Niech jej zabiorą dziecko i będzie spokuj.Taka matka to nie matka.

Gość hhu45
glupie młode kurrwosko. odrazu na policje a co on a moze robic jak nikpgo nie ma?? dziwa cyce i cipsko bym jej wycieła.. zeby drugiego nie przyniosła..randlki w glowie a fdziecko przeszkadza... patałach