Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczere odpowiedzi ,

czy ludzie naprawde beda glosowac na po i palikota? bo nie wierze sondazom

Polecane posty

Gość szczere odpowiedzi ,

jezeli macie taki zamiar to powiedzcie dlaczego i prosze oszczedzcie wyswizk pod adresem roznych partii nie wierze sondazom, bo media sprzyjaja PO dlatego przed wyborami zawyzaja wyniki tak wiec nie klocmy sie, tylko piszmy na kogo zaglosujemy

Gość dgdhjsk
ja na Palikota :P

Gość ja mialam np.
tak, bede glosowac i nie rozumiem czemu nie wierzysz????????/

Gość szz
Palikot - dlatego że to najmniejsze zło,inni kandydaci mają gorzej w głowach. Mam nadzieje ze uda mu sie zlegalizowac marihuane ale tez bardzo mi zaimnopowało w jaki sposob doszedl do swojego majątku. Ten facet wymyślił fajną sztuczke w grze na giełdzie,którą nawet mojemu koledze maklerowi trudno rozpracowac i zrozumiec jak on na to wpadl. Umie tez 'obejść' prawo tak ze ma wpisany nizszy zarobek niz w rzeczywistosci i to na legalu. Moze i polske doprowadzi do takiego stanu jak swoją kieszeń. A i jeszcze jedno, wyrzekł sie pensji sejmowej bo powiedzial ze to złodziejstwo ;p

Gość Irroga
Na PO oczywiście a na kogóż by?

Gość bede glosowala na
po ja i moj maz.

Gość uszek
nas jest 4 w domu i wszyscy będizemy na niego glosować . Dlaczego ? najmniej kłamie .

Palikot jedyny sensowny program sprzyjający prywatnym przedsiębiorcom, tym małym i troszkę większym jedyna partia, która na swoją kampanię wydała 5 własnych! milionów złotych, a nie 5 naszych milionów...

Gość ja mialam np.
legalizacja to dla mnie nie argument oszukiwanie panstwa ??? Oszukujmy wszyscy bedzie lepiej ......

Gość różowy krem na cieście
PO. bo to mniejsze zło. I tak akcja rozgrywa się między PO, a PiS. a dlaczego nie na PiS? http://wyborcza.pl/1,95892,10424434,Cztery_najwazniejsze_powody__by_nie_glosowac_na_PiS.html

Gość Hdsfghhf
W desperacji na po, bo nie ma na kogo:/ a psychopaty kaczki sie boje

Ja głosuję na Palikota, a dlaczego? Zobacz ile pieniędzy byłoby z samych działań, które chce on rozpocząć w stosunku do kościoła. Chce zalegalizować marihuanę. Nie palę tego, ale rozumiem. Dzieciaki będą mogły legalnie to kupić po ukończeniu 18 roku życia. Nie będzie to takie gówno jak na ulicach, bo będzie to czysta marihuana, tak? Dojdą z tego nowe miejsca pracy i oczywiście będzie z tego kupa kasy z podatku. Chcą zmniejszyć podatek, dzięki czemu spadnie inflacja. Ceny będą mniejsze, a więc potencjalni pracodawcy będą mieli więcej pieniędzy na zatrudnienie nowych pracowników. Potencjalny klient również będzie miał więcej pieniędzy i firmy nie będą w takiej ilości bankrutować...

Gość jolineee
a co moze na pis? jaro powinien sie leczyc. jesli wygra nie daj boze to bedzie masakra. niestety nie moge isc na wybory bo mieszkam w inym miescie i nie mam zaswiadczenia :O ale gdybym szla to chcialabym glosowac na palikota choc sensowaniej na po bo im pis bezposrednio zagraza.

Gość szz
Tak, PO i PiS są w czołówce ale zwroccie uwage ze te sondaze są inne w zaleznosci kto je przygotowuje. duzo osob tez nie mowi jeszcze na kogo zagłosuje. Młodzi ludzie najpewniej poprą palikota. Mysle ze ma on duze szanse, nawet równe z PiSem. A wgl, Widzieliscie spot Palikota o księdzu i dzieciach? CAŁA PRAWDA O KOŚCIELE KATOLICKIM, czas to zmienic

Gość szz
LadyChocolate, wspomnialas o tej legalizacji jako ze towar bedzie lepszy bo nie mieszany, ze od 18 roku zycia itp ale zobacz tez jak budżet państwa na tym zyska. Zamiast dealerów zacznie zarabiac państwo. Pozatym jeszcze zastosowanie w medycynie.

Gość cjg.gcjmngf
chce iść do świata a nie zamykać się w jakieś klatce chce partii która nie jest na sługach kościoła i rozumie różnice między państwem a sprawami czysto kościelnymi chce mieć poprawne/ spokojne / dobre relacje z sąsiadami a nie obrażać się wciąż o wszystko, rozgrzebywać rany historyczne i wszczynać konflikty nie chce Macierewicza Fotygi Ziobro i Kurskiego jako ministrów chce premiera który JAKOŚ SIĘ PREZENTUJE, JAKOŚ WYSŁAWIA w BBC po angielsku i ma pojęcie o życiu rodzinnym dlatego NIE GŁOSUJE na PIS !!!

Gość ====!
mnie właśnie ten spot o kościele przekonał ! Tylko Palikot!

Gość jolineee
śmieszna - dokladnie tylko agresja i krzyk bo nic innego nie maja do zaoferowania. banda moherow i innych nawiedzonych. takich ludzi powinno sie zamykac i odbierac prawo do glosowania:O idzcie na wybory jesli mozecie nie mowcie ze wam sie nie chce itp kazdy glos sie liczy a moherowe kaptury nie omieszkają poleciec do urn!

No napisałam, że będzie podatek. Przecież marihuana też będzie opodatkowana. I to dobrze! Przy marihuanie też będą nowe miejsca pracy np dla ogrodników. To jest pomysł i to bardzo dobry! Palikot może nie jest super, ale ma najlepszy pomysł ratowania kraju. Mamy zbyt duże długi, żeby się bawić. Polska już nie jest w średniowieczu. Większość z nas ma nowe poglądy to dlaczego nie ruszamy się tylko trwamy w miejscu?

Wiecie dlaczego młodzi chcą głosować na Palikota? Wcale nie dlatego, żeby obniżyć słupki pis czy po. Dlatego, że młodzi wierzą w radykalne rozwiązania. Jesteśmy nowym pokolejem i chcemy nowego państwa przyjaznemu młodym. Chcemy pracować, chcemy uczestniczyć w życiu publicznym. Wiemy na kogo głosować. Palikot chce pomóc Państwu.

ktoś napisał o przyjaznych, poprawnych stosunkach międzynarodowych... a pisiorki co? wiadomo, że Rosja będzie be, Angela Merkel be... najlepiej obraźmy wszystkich...

Gość szz
Niech ludzie sie zbiorą i zaglosują na palikota. On ma naprawde dobry pomysł, widzi inne rozwiązania na dziure budżetową niż podnoszenie VAT'u

Gość ajjhgf
Palikot najmniejsze zlo?! TO WŁAŚNIE NAJWIĘKSZE ZŁO! On nie ma żadnego programu jedyne na czym jedzie to legalizacja marichuany i opodatkowanie kościoła ludzie MYŚLCIE! :O

Ja narazie nie widzę innej możliwości. Najlepiej jest głosować na Palikota. PiS i PO myślą, że są najlepsi, i że tak czy siak wygrają. Ich już nie obchodzi Nasze Państwo. W polityce chodzi o Państwo, a nie o sławę. Laczyński tylko papla, a Tusk może i coś zrobił, bo nie mówię, że nie, ale zrobił też dużo złego...

Gość cjg.gcjmngf
chodzi o to by Palikot jako Palikot był w sejmie , natomiast niekoniecznie uważam by zaraz cała armia a jego list też przeszła...sorki ale niektórzy u niego są jednak jak dla mnie zbyt liberalni hihi ale... sam Palikot jest czasem niezłym zimnym prysznicem dla pisowców i fanatyków religijnych! bez takich 'otrzeźwień' będziemy mieć...4 religie w tygodniu w szkołach, księdza sprawdzającego nam pożycie małżeńskie z kalendarzykiem w dłoni, zakaz badań medycznych i rozwoju genetyki bo to grzech, Gazetę Polską i Rydzyka jako medialne źródła wiedzy o świecie i premiera...który częściej jest w Częstochowie niż w kancelarii:(

Gość oj oj to wyżej
święta prawda!!!! ja głosuję na PO ale u mnie w rodzinie będą 4 głosy na PALIKOTA - BYLE NIE KACZOR