Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczere odpowiedzi ,

czy ludzie naprawde beda glosowac na po i palikota? bo nie wierze sondazom

Polecane posty

Gość a nie biorą
was te młode laski u Kaczora na plakatach?????? wystarczyło tej jednej posłuchać jak skleja zdania po polsku :):) jak dla mnie ....standardowa zagrywka na niezdecydowanych panów po 40 z brzuszkiem i wąsem którzy złapią się na takie 'panny'

Gość dobroczynność z wawy
oj zdziwilibyście się jak łatwo zmanipulować Polaka...sama słyszałam jak się sąsiedzi zachwycali tymi kobietami od pis-u :( żal... jak ktoś jednak ma podstawowe wykształcenie i spędza życie na piwku i szlajaniu się pod blokiem z kumplami- bezrobotnymi ( przepraszam tych uczciwych, szukających pracy) takie chwyty działają...niestety ale liczę że jednak młodzi, pracujący, ciekawi świata polacy nie dadzą się tak wrobić jak babcie po mszy jak PIS ulotki roznosi albo tacy właśnie 'panowie z wąsem od piwka' :(:( i jednak PIS nie powtórzy kabaretu sprzed kilku lat

Gość mentaI cut
ale piardzicie. Korwin od zawsze jest za legalizacją marihuany i jakoś na niego nie chcecie głosować, a na Palikota od razu polecieliście

Gość retgrtere
Nikt o zdrowych zmysłach nie zagłosuje na Palikota, temu facetowi potrzebny jest tylko i wyłącznie immunitet poselski. Polskę ma w dupie.

Gość taramdamada
ja głosuje na Pana Janusza :) boję się tego trochę, ale uważam że w obecnej sytuacji nie ma lepszego wyboru jak dla mnie. Siostra też na niego głosuje, podobnie mój facet. Cała reszta rodziny na PO.

Gość pis to bydło
i brudasy śmierdzące :o

Gość dobroczynność z wawy
ja tylko się boje żeby głosy się nie rozłożyły za bardzo:( różnica między PO i PIS nie taka wielka a moherów i słuchaczy RM duuuużo w tym - czasem sobie myślę - ciemnym kraju:(:(

Gość ludzie to PIS
i jego wyborcy namawiają na Palikota bo właśnie jak ktoś napisał wyżej, głosy się rozłożą!!! by się nie okazało że Palikot i tak wszedł a PO nie starczyło! przecież wiadomo że sam Palikot nie ma takiej partii i zaplecza by rządzić, a więc to zagrywka !! ja wam mówie....

Gość dobroczynnosc z wawy dodaj
do tej listy kiboli i wynik moze dac szanse na wygrana pisowi :o

Gość dobroczność z wawy
dlatego właśnie zastanawiam się czy warto oddać głos na Palikota...może lepiej wesprzeć PO... sorki jacy są tacy są ale i tak mimo wszystko normalni przy fanatykach PIS-u..

Gość ghghghghghghghghg
jeszcze pare lat i ten ciemnogród wymrze na wieki wieków amen.

Gość ghghghghghghghghg
palikot nie ma szans. tzreba glosowac rozsadnie. walka sie toczy miedzy po a pis i trzeba zrobic wszytsko zeby pisiory nie wygrały!!!

Gość dobroczność z wawy
właśnie ...jak to przekazać innym by zrozumieli??

Lady, pytałaś dlaczego Palikot ma takie notowania, skoro tyle osób się deklaruje, że będzie na neigo głosować. Wszystko zależy o tzw. próby badawczej, musi ona odzwierciedlać strukturę społeczną Polski i przekrój osób, które idą głosować... a to się nie koniecznie pokrywa z internautami ;)

Gość mentaI cut
"Bo nie tylko o marihuane chodzi..." a o co jeszcze?

Gość ghghghghghghghghg
nie ma sondazom co wierzyc. róznia sie w zaleznosci kto je sporządza :O zreszta wiadomo ze trudno dobrac wiarygodna próbe. co innego gdy badasz np studentów a co innego babki po mszy niedzielnej.

Gość mentaI cut
Palikot to socjalista, a ja kurwa nie chcę żeby zabierano mi pieniądze (podatki) i przekazywano na np. rodziny wielodzietne. pieprzeni faszyści z ich chorymi socjalistycznymi pomysłami. niech ojciec który spłodził tyle bachorów sam na nie haruje, a nie mi się zabierało żeby im dawać!!! no way

Gość 23232323232323232323232
PYTANIA DO JANUSZA PALIKOTA Tak jak Janusz P. lubi zadawać niewygodne pytania (odpowiedzialności karnej tu nie ma, wszakże tylko pyta), tak ja mam kilka wątpliwości dotyczących osoby Pana Janusza. Pytania polityczne: 1. Czy to prawda, że Janusz Palikot jest utrzymywany w partii tylko dlatego, że łoży olbrzymie sumy pieniędzy na kampanie, w tym kampanię prezydencką Donalda Tuska? 2. Czy to prawda, że wszystkie happeningi Janusza Palikota zostały od początku do końca stworzone przez agencję pijarowską, wynajmowaną przez Janusza P., a sam Janusz P. jest tylko biernym aktorem w rękach specjalistów od reklamy? 3. Czy to prawda, że Janusz Palikot, który na początku swojej działalności politycznej stylizował się na Sarmatę, porzucił ten pomysł, gdyż nie przynosiło mu to rozgłosu? 4. Czy to prawda, że komisja Przyjazne Państwo powstała tylko po to by wylansować polityka z Biłgoraja? Jakie są efekty dwuletniej pracy komisji? 5. Czy to prawda, że na założonej przez Janusza Palikota stronie z poparciem jego osoby muszą wpisywać się szeregowi współpracownicy i młodzieżówka? Pytania biznesowe: 1. Czy to prawda, że przy przejmowaniu udziałów Polmosu Lubelskiego doszło do nieprawidłowości i stracił na tym Skarb Państwa? 2. Czy to prawda, że Janusz Palikot ukrywa swój majątek za granicą, by być niespłacalnym dla swojej byłej żony oraz oszukanych wspólników i współpracowników biznesowych? 3. Według Janusza Palikota, na jego kampanię wyborczą wpłaconych zostało 900 tysięcy złotych przez emerytów i studentów! Czy to prawda, że na nieznanego wówczas polityka najbiedniejsze grupy społeczne oddały swoje całe majątki? Czy Janusz Palikot oszukał opinię publiczną i zrobił kpinę z demokracji w Polsce? 4. Czy to prawda, że Janusz Palikot ukrywa przed fiskusem swoje prawdziwe źródła dochodu? 5. Czy to prawda, że wprowadzenie na rynek magazynu Ozon miało na celu jedynie wypranie brudnych pieniędzy, a sam los Ozonu był z góry przesądzony? Pytania osobiste: 1. Czy to prawda, że do rozwodu doszło, gdyż Janusz Palikot nie był w stanie zaspokoić seksualnie swojej partnerki? 2. Czy to prawda, że Janusz Palikot ma skłonności homoseksualne, przez co również mogło rozpaść się jego małżeństwo? 3. Czy to prawda, że jego ojciec, były działacz PZPR, był alkoholikiem, a skłonności do napojów wyskokowych pozostały u syna? 4. Czy to prawda, że ojciec Janusza Palikota, podczas II wojny światowej denuncjował Żydów i sprzedawał ich hitlerowcom za wódkę? 5. Czy to prawda, że Janusz Palikot w dzieciństwie nie miał przyjaciół, był szykanowany w szkole przez co teraz chce wyleczyć swoje kompleksy za pomocą pieniędzy i władzy? 15 pytań do Janusza Palikota. Zadanych w takim samym stylu, jakim posługuje się polityk PO. Na koniec ostatnie 16 pytanie tym razem do społeczeństwa. Co zrobił Janusz Palikot dla swoich wyborców i jaki jest pożytek z utrzymywania za 20 tysięcy złotych miesięcznie posła, którego jedynym celem jest bicie piany? pytania postawi ł: Karol Wasilewski (Misiek)

Gość ty wyżej
jakbyś bardziej się skupił na dzisiejszych sprawach Polski a mniej na tym co gdzie kiedy i czy w ogóle było ( pachnie mi to pisowską inwigilacją) miałbyś większe wyobrażenie co Palikot może zrobić... więc zamiast szukać haków bo tak 'szeryf Kaczor' nakazał ...skup się na ważniejszych kwestiach.. mnie tak nic nie obchodzi czy 'dziadek Palikota co tam robił' , dla mnie jego wnuk WRESZCIE pogania kler który robi w tym kraju co chce I ZA ILE CHCE i tyle.

Gość gfdogdlks
może to i lepiej ŻE NIKT PODOBNYCH PYTAŃ nie zadał i już nie zada Ś.P. PREZYDENTOWI.... co mnie dziadek palikota obchodzi??czy się śmiali z niego w szkole?? matko...i to ma być wyznacznik jego przydatności dziś?? śmiech chyba :)

Gość gfdogdlks
taaaa.... a adwokatem jego byłej żony która całe rozwodowe sprawy do Faktu wyrzucała jest / był pan Giertych...cały cyrk z tego a ty się Janusza czepiasz:):)

Gość taka prawda ona
nie, na niby ;)

odpowiem na ostatnie pytanie... to do społeczeństwa: z 20tysięcznej pensji zrezygnował, bo jako jeden z niewielu już się dorobił i nie potrzebuje kraść "moich, waszych, naszych"