Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to rozumieć Mam- czy...?

Jeśli na Sympatii pisza do mnie osoby mało atrakcyjne lub samotne matki

Polecane posty

Czy to znaczy że ja jestem brzydalem i myślą sobie: 1. Oo ten jest z podobnego progu atrakcyjności co ja, wiec raczej powinnam mu się podobać ( tak pewnie myśla te osoby mało atrakcyjne) 2. Ooo, ten jest brzydki, niech się cieszy, że woogóle ktoś do niego napiszę ? ( tak chyba sobie myśla te samotne matki) Czy skoro takie osoby do mnie piszą, wysyłają oczka etc na sympatii to znaczy że ja jestem mało atrakcyjny??

Gość Urughaijka
A Ty nie wiesz jaki jesteś? !

Gość Urughaijka
Też kiedyś na koncercie zaczęłam się nad tym zastanawiac, bo co chwila zaczepiali mnie jacyś beznadziejni kolesie, którzy dodatkowo wyobrażali sobie nie wiadomo co, ale kolega mnie pocieszył, i powiedział, że jak ktoś jest ładny to się zwiększa pula wielbicieli, czy to o tych brzydkich czy nie. Ale z facetami może być inaczej bo Wy macie ogromne ego zwykle.

Gość przecież tam się pisze do wszy
stkich 🖐️

Gość Urughaijka
Poza ty alkohol robi swoje. Może one pijane siedzą na necie, i myślą "aa już kliknę, i tak mnie nie zna, więc się nie zbłaźnię".

Gość 12+9= ?
nie jestem ani za ładny i ani za brzydki ładne dziewczyny do mnie odezwały i miałem 5 spotkan w realu więc nie wszystkie dziewczyny szukają ideałłow:)

Gość polak potrafi
to znaczy że ogłaszające się tam ładne prostytutki nie widzą cię jako potencjalnego klienta a zaczepiają cię tylko pozostałe - pasztety na które nikt w realu nie leci.

dziwna sprawa

Gość Dasertyn
Do tych atrakcyjnych sami faceci piszą, więc nie muszą same wychodzić z inicjatywą