Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Master H

Mam 175 cm i z tego powodu nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość Master H

Dlaczego kobiety patrza tylko na wzrost?

Gość takie tam duperele
Dla mnie jesteś wystarczająco wysoki, nawet gdy założę obcasy :) Coś mi się jednak wydaje, że nie Twój wzrost jest przyczyną singielstwa...

za niskim wzrostem niska samoocena. ja osobiscie wole wysokich facetow ale neimniej jednak jakas sie pewno znajdzie co lubi nizszych :)

Coralick -> tylko że wysoki to pojęcie względne ;) bo jedna woli 180 cm a inna jak po prostu facet jest wyższy od niej ;)

Gość mam 170 cm i miałem już dziewc
zynę i mogę mieć jeszcze następne 🖐️ buahhahahahahahah a ty masz po prostu mentalność przegranego prawiczka 🖐️

ja wolę niskich... ale to bez przyszłości..każdy ładny jest ode mnie niższy 😭 a wysocy mi sie strasznie nie podobają :o

ok, jak dla mnie 1.86 i ani centymetra mniej. chociaz ja mam tylko 164, ale facet jak dla mnie ba byc wielki :D

Napewno nie wzrost jest przyczyna tego że jestes sam Mój brat ma 170cm i takie powodzenie że się obgonić od bab nie może:P

Gość Donald syn Godzilli z Gdańska
Co ty pierdolisz zakompleksiony człowieczyno. A co z Donaldem Tuskiem ??? Ten to ma chyba z 165 cm kapeluszu i co ?? Chłop prawie 60 lat gra w piłke nożną w krótkich spodenkach, ćpa , baba ma brzydką ale ma . :P

Dla mnie to Ty jesteś wysoki. Myślę, że problem tkwi w czymś innym. Albo startujesz do dziewczyn wyższych od siebie.

Gość ftttttttttt
facet 175 to niski facet, ale to nie znaczy, że nie masz szans na dziewczynę:P ja mam 170 i jak na kobietę jestem średnia facet 180 jest średni, powyżej wysoki, poniżej niski.