Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka brzoskwinka

wasz wymarzony mężczyzna

Polecane posty

Gość Słodka brzoskwinka

Jeśli jesteście same, wyjawcie wreszcie jakiego mężczyznę chciałybyście mieć z wyglądu, charakteru, stylu życia. Czego konkretnie szukacie. Co koniecznie musi mieć, a co dobrze jakby miła z cech charakteru. Czego nie lubicie i co najbardziej was odpycha. Jeśli już z kimś jesteście opiszcie co chciałybyście zmienić w swoim mężczyźnie. Może to ma być maczo, dres, łajza, informatyk, sportowiec, lekarz, mechanik czy może ksiądz!

Gość Urughaijka
Ja nie mam więc napiszę! No jeśli chodzi o wygląd to nie mam żadnych warunków, wiadomo, że nie wszyscy mi się podobają, ale wychodze z założenia (i raczej jest to sprawdzone), że jeśli facet mi się podoba z charakteru i jest normalny to widomo, że z wyglądu też mi się będzie podobał. No a odpycha mnie jak facet jest takim gburem niemiłym, jak jest małostkowy, i jak wszystkim się przejmuje. Imponuje mi jak jest pewny siebie, miły, wesoły, spokojny, opanowany, zaradny, trochę staroświecki i jak przejmuje inicjatywę, jak się zajmuje swoją osobą a nie krytkuje wszystkich wokół (taki "żyj i pozwól żyć innym").

Urughaijka -> no wypisz, wymaluj po prostu ja... I nic na to nie poradze.... A Twoje szczęście w tym, że właśnie szukam kogoś na reszte moich dni....

Gość love_music
hahahaha , tak pewnie :D:D

Gość Urughaijka
Eh, myślałam, że to dosyć szerokie ramy i wielu facetów by mogło napisać, że to oni :D a dużo Ci zostało tych dni? Bo nie wiem jak bardzo mam się cieszyć z tego mojego szczęścia.

Na szczęście nie ma pojęcia ile mi tych dni zostało.... Ale faktem jest, że szukam osoby, której będzie odpowiadało właśnie to, co piszesz...

Gość Urughaijka
To niemożliwe! :P To chyba przeznaczenie :] To od czego zaczynamy?

Gość zacznijcie od napisania ile
kto ma lat :p

Gość Urughaijka
Ok! Dzięki, możesz być naszym mediatorem. Kto ma zacząć?

Gość zacznijcie od napisania ile
oczywiście, że koleś!

Gość Urughaijka
No! :P Widzę, że dobrze myślisz ;]

Gość takaa jednaaaa
Moim wymarzonym mezczyzna jest moj maz, zawsze chcialam byc z takim mezczyzna jak on.

Gość aha ii ach
jeszcze nie znam, marne szanse, że poznam tak w ogóle

Przyznam się - mam 42 lata. Wiem, powiecie, że ludzie tyle nie żyją, ale ja jestem najlepszym przykładem, że tak nie jest :-)

Gość mnieuwiódł
Moj wymarzony... poznalam takiego. Ale blizsze poznanie ukazalo, ze jednak taki wymarzony to on nie jest. Mial wady takie, z ktorymi nie umialam zyc. Teraz jestem z takim, ktory jako nieznajomy uwiodl mnie spojrzeniem swych metaliczno-niebieskich oczu i zniewalajacym usmiechem. Odkrylam swoj prawdziwy ideal mezczyzny ❤️

Gość kropka rozowa
cechy wymarzonego partenara: mily,opiekunczy,uczuciowy,zaradny,z poczuciem humoru,dbajacy o siebie,dbajacy o bliskich,pokazujacy ze kobieta jest naprawde wazna w jego zyciu,spokojny,potrafiacy dac oparcie, cechy odpychajace: nie szanujacy,egoista,materialista,len,nie dbajacy o siebie,majacy wszystko w dupie,nie myslacy o przyszlosci,agresywny,nie mily,z nalogami

Gość Urughaijka
No koleś to trochę za dużo jak dla mnie ::] Ja mam tyle samo, tyle że na odwrót cyferki :]

Gość traf gb,
Większość kobiet ma tak wygórowane wymagania, że nikt ich nie spełni

Gość zuuska90
Wysoki,,dobrze zbudowany,wierny,opiekuńczy i zaradny. Mój obecny byłby ideałem,gdyby miał więcej kasy.

Gość pan pen
w końcu o kasie ktoś wspomniał, przecież to najważniejsze:o

Gość jnh
Wierny i opiekuńczy ? taa już to widze. przecież tak naprawdę dla was to nieistotne byle dobrze zbudowany i miał kase.

Gość zuuska90
Ważne,żeby był wierny, bo co mi po reszcie, jeśli pójdzie do innej.