Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrodowacafe

cena soczewek dla astygmatyków

Polecane posty

Gość ogrodowacafe

hej!sluchajcie mam pewne pytanie.otoz dzisiaj wkoncu sie przelamalam i poszlam zamienic okulary na soczewki..w moim miescie znajduja sie 2 zaklady optyczne..pierwszy to optometria karczewski..tam cały pakiet płyn opakowanie na soczewki darmowa wiziyta kontrolna za miesiac i probne soczewki kosztuja 60 zl ..ale mam astygamtyzm babka powiedziala ze cena automatycznie jest 2 razy wieksza czyli 120 ..chcialam kupowac soczewki po 3 w opakowaniu ale takich nie ma wiec zaproponowala mi 6...kaze opakowanie 199 zl ,a ze wada inna w kazdym oku to w sumie 400...+120 wychodzi 520 . poszlam do 2 zakladu .zwykly optyk.tam caly zestaw poczatkowy kosztuje 80 zl niezaleznie czy astygmatyzm czy nie. i tez nie maja pakowane po 3 tylko po 6,ale cena mnie zdziwila bo jak spytalam sie ile kosztuje jedno opakowanie to powiedziala 115 zl .i teraz mam dylemat jak sie zastanawiam ,czy to mozliwe zeby byla taka roznica?caly czas rozmawialysmy o soczewkach dla atygmatykow bo odrazu powiedzialam ze mam wiec nie mysle zeby podala mi cene zwyklych soczewek. ale taka roznica????????co o tym myslicie przepraszam ze tak duzo,ale krocej sie nie dalo!:)

Gość gość
Koszty wcale nie są wysokie, bo wiele rozwiązań ma tanie i dobre alternatywy, zobaczcie to - https://soczewki4you.com/pl/c/AOSept/109 I analogicznie można znaleźć dobre rozwiązanie pod każdy przypadek.