Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziałem dość kurwa

zerwałem z tą wariatką i czuje się

Polecane posty

Gość powiedziałem dość kurwa

jakbym zerwał się z łańcucha kamień spadł z serca z tą wariatką spotykałem się nie całe pół roku i chwała bogu że nie dłużej to normalna baba tyran bluszcz wydzwania co pięć minut robi wywiad szpieguje dzwoni do moich kumpli jak nie odbieram już ze mnie szydzą że pantofel ja pierdole ona potrafi zrobić jazdę ze oglądam vive mtv do tego wieczne pretensję że mi nie zależy że się nie staram że patrzę na inne panienki poprostu spaczyła mi psychikę teraz myślę że spojrzeć na inną to zdrada zbrodnia skąd się biorą takie psychiczne suki?

Gość może się zmieni
i dla kogoś innego będzie tak miła jak nie była nigdy dla Ciebie

Gość takie tam duperele
Najwyraźniej jej w czymś podpadłeś :D

Gość Eleeene
caly wywod rozumiem.Niepotrzebne slowo -suki . Okropnie to brzmi. Trafiles na wlasnie .....bluszcza .Z tym sie czlowiek rodzi , nie ma sie na to wiekszego wplywu. Juz jest po :-) Slowo -suka wyrzuc ze slownictwa i bedzie ok.

Gość nie wierze w miłość od 1 wejrz
wszystkie z biegiem czasu tak robimy, ona zaczela dosc wczesnie. takze proponuje samotnosc

Gość takie tam duperele
Nie wszystkie, pisz za siebie!

Gość gó... mnie to
pewnie jak z nią szedłeś rozglądałeś się na boki, komentowałeś laski w tv że fajna lub coś w tym stylu, może ja oklamaleś kiedyś i dlatego wydzwaniała sprawdzała Cię... dziewczyna popadła w kompleksy i tyle, bała się że Cię straci... czasem też warto spojrzeć na siebie a nie tylko winić drugą stronę! i gratuluję, że kumple są dla Ciebie ważniejsi haha

Gość NieszczęśliwieZakochanaToBanał
on nie zadał pytania czy ona się zmieni tylko skad sie biorą takie kobiety... ale oczywiscie uszczypliwość forumowiczów to tutaj normalka:o żal, że swojego życia nie ma to trzeba wbić szpileczkę... :o

Gość małaBlondyneczkaaaaa
Zgadzam się z "gó... mnie to" . Ja również byłam taką dziewczyną i też robiłam awantury o oglądanie się za innymi laskami czy włażenie na czat towarzyski. Powiem Ci że dla niej to też jest bardzo ale to bardzo ciężkie - bardzo bała się że ją zostawisz lub oszukasz. Skoro jesteś taki wolny strzelec to po cholerę się z nią wiązałeś ?

gó... mnie to, sama pewnie taka jesteś :O a Tobie autorze gratuluję dobrej decyzji, piekło byś z nią miał jakbyś zdecydował się być z nią dłużej. Jak ktoś wyżej napisał, niektóre laski już takie są, faceci też się tacy zdarzają.

A skąd się biorą? zazwyczaj to kobiety które były bardzo zranione jako małe dziewczynki przez swoich rodziców.

Gość sfghbsdf
czy miala na imie ewelina ???

Nie, nie, nie. Niektórym po prostu się wydaje, że facet jest ich własnością i mogą kontrolować, sprawdzać i decydować o jego życiu, nie na tym związek polega.

Gość wychoduj jajka
Cashmir nie kapujesz, próba kontroli wynika właśnie z kompleksów i strachu przed utratą partnera nikt nie jest zazdrosny o partnera, na którym mu nie zależy....

wyhoduj jajka - dokładnie tak

Gość może się zmieni
brzmi fatalnie, ja już taka nigdy nie będę

A czy my mówimy że to jest normalne ? po prostu to nie wynika ze złego charakteru i chęci władzy tylko ze strachu.

Gość gó... mnie to
Cashmir Twoja opinia mi wisi ale rozczaruje Cię ja nie jestem taka, choć kiedyś też czasami sprawdzalam swojego faceta ale potem stwierdziłam, że to nie ma sensu bo jak ktoś chce to i tak zdradzi. Ja za to byłam z facetem który nie pozwalał mi meczu piłki nożnej oglądać, bo stwierdził że się na facetów napalam haha a ja po prostu lubię sport. Co do autora znam taką dziewczynę jak jego byla i ona jest bardzo nieszczęśliwa i zakompleksiona. A bierze się właśnie to z traumatycznych doswiadczeń z dzieciństwa i tyle

To jeśli tacy ludzie sobie sami nie radzą z tym to niech pozwolą sobie pomóc. Są psycholodzy itp. I nie uogólniaj, że każda taka laska miała problemy w dzieciństwie :O