Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tybinka 43

Miłość!

Polecane posty

Gość tybinka 43

Mam do was takie pytanie! Sprawa jest dość trudna. Niedawno poznałam super chłopaka zakochałam sie w nim na maksa wydawało i sie ze z nim jestem i wgl a okazało sie w skrucie że mnie hujnol i był dalej z swoją byłą dziewczyną a ona ow szystkim wiedziała. Alke teraz o nim nie moge zapomnieć niby mi wszyscy mówią że on sie bardzo kochają ale ja bym chciała być z nim bo te chwile z nim spedzone były dla mnie bardzow ważne. Zrobiłabym dla niego wszystko. Kążdy przedmiot mi o nim przypomina każdy szczegól. Co noc płacze bo za nim teskinie. Życie dla mnie straciło sens. Nawet chciałam sie zabic. Mam już dośc tego że wszyscy pwtarzają mi daj sb spokój on nie jest tego wart, zapomnij tylko że ja tak nie uważam. Bardzo go kocham. Chce was zapytać co mam robić? Czy spróbowąc o niego zawalczyć? Czy wgl mam jakies szanse u niego? A może tylko sie skompromituje? Błagam pomóżcie!!

Gość Eleeene
jak to chcialas sie zabic? Jak mozna tak sobie w glowie poukladac, ze zycie, ktore jest bezcenne, chce sie zniszczyc w imie zadnej wartosci. Mozna ginac za ojczyzne ( wedlug mnie glupota , ale pod przymusem ), mozna ginac w nieszczesliwym wypadku, w razie choroby smiertelnej( .odbierac sobie zycie) ;ale zabijac za chlopaka, ktory jest klamca w stosunku do twojej osoby? Poza tym jest szczesliwie zakochany w swojej ex .Gdzie tam miejsce dla Ciebie? Dziewczyno -przemysl tak bez emocji to wszystko i przyznacz mi racje, ze tam, po prostu nie ma miejsca na twoja milosc. Ty musisz poczekac na swoje 5 minut z kims innym. To nie ciastkarnia, ze zachcesz paczka , czy eklerke i ciach. Poczekaj , skup sie na przyjemnych rzeczach a nie na walce z wiatrakami. Prosze przemysl to co napisalam i powiedz , czy nie mam racji?

Nie wiem to co piszesz ma racje ale nie moge przeżyć bo mi mówił co innego że mnie kocha że nie był z nią szczęśliwy! Był taki dobry ja tego nie umiem nawet opisać! Każde jego słowo on do końca twierdził że mnie kocha. Ja oddałam mu całą sb robiłam zrobiłabym dla niego wszystko. Do tej pory nie rozumiem po co mu byłam skoro ją tak podobno bardzo kocha? Nie umiem sobie tego wytłumaczyć!

Gość Eleeene
moze mu sie z nia nie ukladalo.Moze bylas plastem na rane, moze to a moze tamto. Czy zrozumienie jego postawy zmieni twoja w tym sytuacje ? Nie zmieni!!! Pamietaj, by zwiazek udal sie, ba by zaczal nabierac barw , potrzeba woli i zaangazowania 2 stron.U Ciebie tego nie ma.Twoja milosc nie wystarczy na nic. Ty musisz swoja milosc do niego pochowac, jak chowa sie zmarlego.Ona musi umrzec.Milosc twoja ale nie Ty jako osoba.Rozumiesz?

Rozumiem a jak mam to zrobić? Jak mam zapomnieć bo mineło już troche czasu i próbowałam chyba wszystkiego. Cały czas sie zastanawiam że skoro im sie nie układa to gdybym o niego zawalczyła mogłabym wygrać?

Gość Eleeene
a jak wyobrazasz sobie zawalczyc ? no daj mi jakis pomysl, by mnie przekonac.Sama napisalas, ze wszyscy uwazaja, ze oni sie kochaja -tak czy nie? Walczyc mozna z choroba, z tradzikiem, z nadwaga , ale na Boga.Chcesz walczyc o milosc faceta, ktory jest z inna i podobno sa szczesliwi. Dziewczyno , no co Ty? Jak masz na imie i ile masz lat?

"Niedawno poznałam super chłopaka zakochałam sie w nim na maksa wydawało i sie ze z nim jestem i wgl a okazało sie w skrucie że mnie ch*jnol i był dalej z swoją byłą dziewczyną " i to ma być topik o miłości? :D :D

Jak miałam zacząć walczyć nie wiem może na początek zadz powiedzieć że teskie że dalej go kocham! Zaproponowac spotkanie! Ale wiesz co chyba rzeczywiście masz racje i nie powinnam im przeszkadzać w miłości ale najgorsze jet to że on dalej do mnie pisze i wgl. A lat mam 19!

Gość Eleeene
odpisuje juz Ci Skarbie ostatni raz dzis , bo wybieram sie na uroczystosci urodzinowe :-). Popatrz -piszesz , ze on nadal wypisuje do Ciebie.Wniosek, ze to nielojalny , zaklamany "wypierdek".Byl z Toba, byl z nia .Teraz piszesz , ze jest z nia , jest szczesliwy i nadal do Ciebie pisze. Chcesz takiego mezczyzny, ktory tak lekko traktuje uczucie i dziewczyne.Ciebie czy ja ? Jesli, tak jest rzeczywiscie , biedne jestescie obje.Moze lepiej zawrzec wspolny front i wyjasnic , jego dwulicowosc.Masz 19 lat, sama doba zycia. I chcesz sie taplac w takim zaklamaniu? Nie rob tego.Uczucie minie, czas zrobi swoje. Zrobisz jak uwazasz, ale posluchaj starszej kolezanki.Z twojego opisu ten chlopak nie jest wart wiele, a juz napewno nie proby odebrania sobie zycia. Przyjdzie teraz piekna pora roku na spacery , wsrod tylu kolorow jesieni. Mozesz z kolezankami wyjsc do kina, fitness, basen.Nie zamykaj sie na ludzi i mysli o tym chlopaku. Nie rob nic, a wlasciwe rob-odetnij te mysli od niego.Uda Ci sie . Jutro zajrze co mi odpisalas, bo dzis juz musze uciekac. Pozdrawiam Cie goraco i zycze szybkiego zapomnienia a sobie dobrej zabawy .

Też życze ci dobrej zabawy na urodzinach!!!! Co do tego paktu to juz dawno chciałam go zawżeć ale ta dziewczyna woli sie wyrzyć na mnie niż ukarać jego. Pisze on do mnie pewnie dlatego ze to ja zerwałam znajomość. Twoje rady naprawde mi pomogły. Chyba zaczynam sobie uświadamiać że dobrze robie nie odpiując na jego SMS. Znajomość z nim i to co mi zrobił bardzo mnie zraziły do chłopaków a szczególnie że to nie był pierwszy taki incydent. Z taką róznicą że do niego poczułam coś wiecej! Mam nadzieje że masz racje i to jak sie teraz czuje przeminie i wkońcu bede mogła spojżeć w lustro nie myśląc czego mi brakuje aby on mnie pokochał w czym ona jest ode mnie lepsza. Naprawde ci dziekuje!!!

Gość fdsaf
przeczytaj o uzaleznieniu od milosci i wez sie w garsc.