Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawno mnie w PL nie było.

Dziewczyny jakie kupujecie buty na zime? jakie macie?

Polecane posty

waham sie nad botkami , krotkimi, a wysokimi kozakami. nie wiem, czy obcas, czy plaskie... plaskie wygodniejsze ale z obcasem--ladniejsze. chcialabym zamszowe, ale pewnie szybko przemokna i sie zniszcza.... poradzcie cos prosze :O

Gość pryszczata slicznotka
ja mam muszkieterki czarne (płaskie) szare zamszowe kozaki na srdnim obcasie, ok 8 cm i krotkie botki na wys obcasie ok 13 cm

hmm ciekawe te buty muszkieterki, moze takie kupie ;) kurcze, myslicie ze zamszowe sie szybko zniszcza??wolalabym zamszowe niz skoropodobne...

Gość zimowe kozaczki
ja juz zakupilam dlugie kozaki (do polowy lydki) na plaskim obcasie ale tez w planach mam na szpilce.w szafie tez posiadam zamszowe na obcasie (ok 8cm) :P

Gość glosuje na po
ja kupilam tzw motocyklowki z prawdziwej skory na plaskim obcasie. jestem zwolenniczka stopy na obcasie, lecz takie buty nie maja uzasadnienia w zyciu codziennym biorac pod uwage zimy, ktore nas ostatnio nawiedzaja.

Gość pryszczata slicznotka
jezeli to prawdziwy zamsz to sie szybko nie zetrze

a obcasy nie slizgaja sie bardziej po sniegu?:P ehh ide w weekedn do galerii po sklepach polatac, moze cos znajde ;)

Gość zimowe kozaczki
moze i teoche saie slizgaja :p napewno trzeba uwazniej stopy stawiac :P ale przez prawie 7 lat jakl latam w kozakach na szpilce nie zdarzyl mi sie zaden upadek an nic z tvch rzeczy :P

Ja na teraz mam kozaki z zeszłego roku a na większe mrozy i śniegi kupiłam sobie śniegowce (Hi-Tec Glencoe). Całkiem fajnie się zapowiadają :-)

Ja mam całą kolekcję, bo z 5 lat nie wyrzuciłam żadnych butów :) Jedne płaskie kozaki do kolan, 2 pary gładkich na obcasie - jedne do pół łydki, jedne wysokie, jedne na obcasie sznurowane i jedne botki na obcasie.

Gość jillkowa
Dziewczyny jesli szukacie dla siebie naprawde fajnych butów, do tego markowych to koniecznie polecam wam ten sklep http://www.mivo.pl/ Ja w sumie od dluzszego czasu kupuje tylko tutaj.

Gość gość
uggsy czekoladowe i kasztanowe , z zeszlego roku mam jeszcze bezowe,ale nie bede raczej ich nosic. conversy z futerkiem brazowe i botki od jeffreya campbella. uggsy oryginalne oczywiscie,nie jakas podroba z h& mu czy innego taniego sklepu

Gość dwdq
kupiłam raz buty z zamszu za 269 zł i bardzo tego żałuje!!! pomimo zaimpregnowania ich wyglądają jakbym w nich po błocie chodziła a przecież zwyczajnie przemierzałam w nich odcinek dom- samochód, samochód -praca, samochód- sklep więc bez jaj. Dalej w nich chodzę bo są ciepłe i porządne ale materiał dramat nie polecam chyba że wam nie przeszkadza że brzydko wyglądają i nie da się ich wyczyścić

Gość gość
Na nasze polskie warunki zamsz to jednak problematyczny luksus. Lepiej coś takie na codzień ale eleganckiego jak na przykład te porządne buty od Celebrity http://www.ecelebrity.eu/82-BOTKI