Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesprzyjciemnie

pomócie mi to przetrwać

Polecane posty

Gość wesprzyjciemnie

mój facet, moje marzenie, moje wsparcie, mój ideał, ktoś na kogo czekałam całe życie zdradził mnie mam huśtawki nastrojów słucham rocka a koleżanka wyciąga mnie na dyskotekę jutro, nie wiem czy iść ... pewnie On tam pojedzie na jakieś spontaniczne rżnięcie umieram

Gość Marilenka
Nigdy nie opieraj się w całoci na facecie, oni tego nie lubią. Trzymaj się, bo burzy nastaje słońce.

Gość przejdzie ci
nie ma za czym płakać, trafiłaś na palanta

Gość wesprzyjciemnie
moja mama mówi że schudłam i że nawet sama mnie zawiezie na te dyskoteka, że mam się odpierdolić w mini i cycki na wierzchu i isc i nie myslec, wypic 5 setek i sie bawic i w zasadzie chcialabym zeby on mnie tam zobaczyl i zeby mu kuśka drgnęła i był zazdrosny, co robić

Gość Nie przejmuj sie.....
takim chujem nie jest tego wart.Idz na ta dyskoteke i dobrze sie baw

"moja mama mówi że schudłam i że nawet sama mnie zawiezie na te dyskoteka, że mam się odpie**olić w mini i cycki na wierzchu i isc i nie myslec, wypic 5 setek i sie bawic" Ja też jestem matką i mam 26 lat. Mam 2 córki, ale napisze Ci, że nigdy bym nie była tak nierozgarniętą matką jak Twoja. Pcha Cię w człowieka, który jak Cię zobaczy to Cie zerznie tak samo, jak na dyskotekach rznie Twoj ex. Jak matka moze corke tak podpierac :/ czy ona zdaje sobie sprawe, ze dupa i cycki jak są na wierzchu to aż drą się " zerznij mnie !!!" a potem mamusia będzie wnuczka bawić i robic za tatusia, bo nie wiadomo kto nim będzie....

Nawet jak bedzie zazdrosny, nie okaże Ci tego, a jak by miał być o co zazdrosny to by Cię nie zdradzał... najwyrazniej nie posiadasz tego, co znalazł u innych dupeczek :)

Gość ja jestem T, ale ona
nie idz, nie bedziesz sie dobrze bawic, moze sie upijesz i zrobisz głupstwo. Jesli juz koniecznie chcesz wzbudzic w nim zazdrość, to pokochaj innego

Gość Marilenka
A może on po prostu lubi zmieniać i tyle. Szkoda cokolwiek robić dla takiego kogoś, odrarnij się i jak chcesz iść na dyskotekę to idź tam dla SIEBIE, jego nie zmienisz, a po co Ci taki facet co Cię zdradza. Wiesz ilu fajnych po świecie chodzi?

Gość wesprzyjciemnie
moja mama mnie nie pcha na kutasa, tylko żeby iść potańcować nie mogę się ogarnąć

Gość kolezanko!! jakby to byla milo
milosc to on by nie zdradzil,wiec odpusc sobie kogos takiego dobra?czy chcialabys z kims takim byc?czy kochajacy facet wyrzadzilby swojej kobiecie taka krzywde? przestan o tym myslec,mysl,ze masz teraz szanse na kogos lepszego,bo ten to frajer! wiem ze trudne ale do osiagniecia

Twoja mama tak na prawde nie wie na co czy w co Cię pcha... ile dziewcząt wyzywająco ubranych pchało się tylko na dyskoteke, a za 9 miesiecy z wózkami paradowały nie wiedząc nawet kto jest ojcem dziecka... Ty myslisz ze jak mama cie wypcha tak ubrana na dyskoteke to znaczy ze w tym samym wrócisz? Nie zawsze tak byc musi... kusisz idac tak ubraną, ale na dyskotekach dzieje sie roznie. Twoja mama nie wie co sie teraz w dyskach dzieje, to juz nie lata 60-te

przejdzie ci ten stan na pewno;-) normalne ze tak sie czujesz - ale roznie cudowne jest to ze taki stan przemija;-))