Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wery123

Midiana a mdłości

Polecane posty

Gość wery123

Witam. Jestem 5 miesięcy po porodzie , zdecydowałam sie na antykoncepcje , mój lekarz ginekolog przepisał mi Midiane. Zażywam pierwsze opakowanie 3 tydzien i od początku odczuwałąm sporadycznie mdłości , a od prau dni ( 2,3 ) czuje mdłości całą dobę , cały dzień i kiedy w nocy się przebudzę również. Jak myślicie czy to normalne ? czy powinnam przerwać branie tabletek? Doradźcie proszę! Dodam ze kiedyś brałam harmonet i poza plamieniami nic mi nie dolegało!

a ja i owszem :) pierwsze opakowanie lekkie , sporadyczne mdlosci. 2 to koszmar. Nie moglam nic zjesc, bo zaraz bylo mi nie dobrze, w nocy tezz, tylko gdy odczuwalam glod i ssanie w zoladku dalam rade funkcjonowac. to bylo na poczatku 2 opakowania, teraz je koncze, dolegliwosci minely, ale i tak wybieram sie do ginekologa po cilest, ktory bralam wczesniej. Pozdrawiam.

rajtuzkowa_dziewczynka hmm dopiero przy drugim opakowaniu Cie wzieło? dziwne, moim zdaniem to pierwsze tygodnie są decydujące, daj znać czy aby na pewno po midianie odeszły Cie te mdłości bo może to nie wina hormonów a czegos innego