Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gamedesire39

4 miesieczne niemowle i krzyk dla zabawy?

Polecane posty

Witajcie, moj prawie 4 miesieczny wyj od kilku dni zaczal tak o chyba dla zabawy lub checi popisania sie pokazywac co potrafi jego gardlo. ...... wydaje dziwne dzwieki podobne do przenikliwego wrzasku. Dodam tylko ze nie mial kolei i nie jest to placz. .... do tej pory malezal do tych spokojnych dzieci. Nie wiek co robic z tym wrzaskiem az uszy bola a on chyba dobrze sie tym bawi. Czy tez tak mialyscie? I kiedy to minie?

moim zdaniem on cwiczy gardło :P, potem zacznie głużyc i gugać, niczym się nie przejmuj, zawsze możesz użyć zatyczek do uszu :P

Gość mammminka
To normalne. Mój synek ma 4 miesiące i przez ostatni miesiąc najlepszą porą na ćwiczenie głosu był krzyk i pisk w środku nocy po przebudzeniu. W ciągu dnia tez więc ej piszczy niz gaworzy ale to normalne w tym wieku.

Pocieszę Cie, ze moja cora jak zaczeła , tak skonczyc nie moze a ma prawie 7 miesiecy. Ale przynajmniej słychac nas jak idziemy przez miasto. Moze to byc troche uciazliwe jak stoimy w kolejce.

No to z jednej strony jestem spokojniejsza a z drugiej te wrzaski mnie przerazaja. ....... oby mu to minęli bo oszaleje a w niedziele chrzest haahah

Mój synek też tak miał, na trochę mu przeszło, ale teraz (7 mcy) znowu wydaje bojowe okrzyki jak się za bardzo rozbryka albo uda mu się coś. Takie: aaaaaaaaa! ja wstałem!- a wstaje tysiąc razy dziennie :D Czasami gaworzy, ale czasami też wrzeszczy sylabami- takie "daaaaadaaaaa!". Owszem, głośno, ale już powoli wchodzę w etap że jak jest za cicho to się zastanawiam co zrobił...

Gość mam tak samo jak Tyyyy
moja corka tez uwaza krzyk za najlepsza zabawe :P Od kilku dni tylko pisk slychac.....

Gość hghgggg
Czyli to chyba normalny objaw ten wrzask w tym czasie