Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczy jak spodeczki

Wróciłam z "randki" właśnie. Słuchajcie, jakich idiotów nosi ziemia.

Polecane posty

Gość oczy jak spodeczki

Niedawno rozstałam się ze swoim facetem, bo związek po 3 latach brzydko mówiąc "zdechł". Wyszłam z wprawy jeśli chodzi o flirty i ruchanko, wiec postanowiłam spotkać się spontanicznie z facetem z neta, żeby przypomnieć sobie jak to jest. Gadaliśmy tydzień przez net, codziennie. Spodobał mi się na zdjęciu, miło się rozmawiało. Ja mam 25 lat, on 30. No i dziś się spotkalismy Miejsce spotkania, podchodzę do niego uśmiechnięta. Mówię: "Cześć". On na to: "Nie wiedziałem, że jesteś aż taka wysoka". Ja: "Cześć!" On: "Ile masz wzrostu?" Może dodam, że ja mam 178 więc owszem, jestem wysoka, ale facet miał... 203 Poszlismy do knajpki. Siadamy. Próbuje nawiązać rozmowę, naprawdę się staram. Ale jak grochem o ścianę, bo widze że on jest myslami gdzieś daleko. Nagle przerywa mi w połowie zdania: "Dlaczego jesteś sama?" "Przecież pisałam ci, rozstałam się niedawno z facetem" "To podejrzane, ze taka ładna dziewczyna jest sama. Gdzie jest haczyk? Co z Toba nie tak?" "Wszystko jest 'tak'. Rozstałam się z facetem 2 miesiące temu, nic dziwnego że nie wskoczyłam nastepnego dnia w inny związek." "To w takim razie dlaczego się rozstaliście? Gdybyś była taka fajna jak ładna, to by cie nie zostawił. Cipę masz zimną czy co?" Facet to wszystko mówił na poważnie, autentycznie się zastanawiał co ze mna nie tak, ze jestem, o zgrozo!, dwa miesiace sama. Zmieniłam wiec taktyke: "Zdaje sie, ze spotykamy sie, bo równiez jestes wolny. Mam rozumiec, ze takze u ciebie istnieje jakis haczyk?" "Nie, ja po prostu nie moge trafic na normalna kobiete. Dlaczego jeszcze nie masz dzieci? (...)" Potem znowu siedział i rozmyslał, ja starałam sie zagadac cisze, choc miałam naprawde wielka ochote stamtad spadac, ale nie chciałam byc niegrzeczna. Gadam sobie, gadam. Nagle się ożywił Obok nas przeszedł murzyn, na co facet zakrzyknął gromko: "Smoluch!". Następnie wygłosił krótki wykład o wyższości rasy białej nad czarną. Siedziałam, słuchałam, moje oczy robiły się coraz wieksze, kiedy przeszedł do rozważań nad wyższościa mężczyzny nad kobietą miałam już oczy wielkości spodeczków, cycki opadły mi do ziemi i mimowolnie puściłam głośnego bąka. Po tym ostatnim posiedzielismy jeszcze chwile w milczeniu, po czym nie wytrzymując juz tej groteski i tego jakże szarmanckiego pana, powiedziałam miło i grzecznie, że chyba sie nie dogadujemy jednak, no i może rozejdzmy sie, bo widze ze chyba nie do konca do siebie pasujemy. Na to on: "No widzisz. Nie mówiem nic tak długo, bo wiedziałem że nie warto, bo i tak nic z tego nie bedzie. Nie mam szczescia do kobiet, po raz kolejny. Nadal zastanawiam sie, w czym tkwi haczyk. Ładna, młoda i sama. Moze rzeczywiscie lepiej już idz."

Gość dfdfsdfdfdffddf
ile jeszcze razy zalozysz ten temat szmato?

Gość Samczy Darwinista
Nie wiem o co ci chodzi. Facet jest postawny, inteligentny, posiada swoje przemyślenia... ... A z tym czarnuchem miał rację :classic_cool:

Gość piasek pustyni
niezły koleś, nic tylko wspólczuć.

Gość bbbuuuuuuuuuuuuuuuub
hahaha

Gość duszona przez życie
Jesteś najnormalniejszą kobietką pod słońcem-a facet o którym piszesz-kompletny palant:} aż się uśmiałam:D:D:D-z niego:D

Gość ach ci muzyni
hehe dobre !!

Gość in orendż
ech, ja bym mu nauczkę jakąś dała, znajdzie jakąś zdesperowaną laseczkę co mu służką będzie, o il znajdzie

Gość oczy jak spodeczki
to jak teraz mam znaleźć faceta?

Gość Podlasiak
Chętnie się z Tobą spotkam. :) Skąd jesteś? :)

Gość hhgfnjyd
hm dam 6/10 :P