Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łowiczanka

Kobieta sama odebrała poród

Polecane posty

Gość Łowiczanka

Wczoraj, 6 października w południe pracownicy i klienci Centrum Promocji przy Starym Rynku byli świadkami i uczestnikami zaskakującego zdarzenia. Jego bohaterami była młoda kobieta, która zatrzymała się na nocleg w domu wycieczkowym i jej nowo narodzone dziecko. "Przerażona kobieta zeszła z pokoju na II piętrze do recepcji na parterze z zawiniątkiem w rękach, mówiąc: Pomóżcie mi, właśnie urodziłam dziecko! Pracownik Centrum Promocji wezwał pogotowie, a dziecko wzięła na ręce kobieta, która weszła do budynku, aby zakupić łowickie kubki. Pomimo, że cała sytuacja była jak z filmu, jej świadkowie zachowali zimną krew. Zanim przyjechało pogotowie, na miejsce przyszła lekarka z pobliskiej przychodni i pielęgniarki, które zabezpieczyły pępowinę dziecka. Kilka minut przed godz. 12. pogotowie zabrało matkę i jej nowo narodzoną córeczkę do łowickiego szpitala. Więcej o zdarzeniu, z relacji naocznych świadków, napiszemy w najbliższym Nowym Łowiczaninie, 13 października."

Gość ladnych pare lat temu
tak sie to odbywalo i nie bylo to zadnym niecodziennym zdarzeniem :P

Gość asdffasf
ale dużo kobiet umierało, mądralo

Gość pit z zusu
Moja teściowa sama w domu urodziła dwoje dzieci, w tym mojego męża. Przeżyła bez szwanku oba porody.