Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lujizjana

jestem ładna i seksowna więc...

Polecane posty

Gość lujizjana

dlaczego żaden facet mnie nie chce na stałe? nigdy nawet z nikim nie chodziłam a naprawdę niczego mi nie brakuje...tylko się gapią i nic...;((

Gość Podlasiak
Ja Cię wezmę :)

Gość bolitakbardzobollliii
bo moze wygladasz ''w sam raz na jeden raz''?

Gość do 21:50000000000
gapią się?;)? to może to jakiś niemowa? na co ci taki chory chłop, w koncu znajdzie się jakis normalny z mową:P

Gość fedfdefde
przeruchac cie na bank chca bo ladne zazwycza sa tylko do tego a tak po prawdzie moze wlasnie jestes wyniosla a tym kazdego odstarszysz

Gość aWQEW
ladna czasem nie idzie w parze z sexowna..wiec sad to przekonanie ze ejstes sexi? bo moze wcale tak nie jest

Gość lujizjana
nie jestem wyniosła zachowuje się normalnie często mówię co myslę ale to chyab jest raczej zaleta... poza tym jestem niesmiała do facetow więc może w tym tkwi problem ;/

Gość Podlasiak
Ja nie widzę żadnego problemu poza tym, że pewnie jesteś bardzo młoda :P

Gość podaj gg
chetnie z Toba popisze

Gość lujizjana
mam 19 lat wszystkie koleżanki w moim wieku już mają 3 czy 4 chłopaka w swoim życiu... nie kumam , nawet te brzydsze albo grube a ja? nic totalna beznadzieja.... ;((( !!

Gość Podlasiak
Musisz się wyluzować i częściej uśmiechać ;)

Gość bolitakbardzobollliii
wiesz??nic na sile:D ty teraz rozpaczasz szukasz martwisz sie a olej to w pizdziec!!! ja po moim 1wszym plakalam cierpialam itp itd milosci nieszukalam wrecz uciekalam od niej i co?sama sie znalazla ty tez kogos znajdziesz tez tak kiedys narzekalam dziadek mi powiedzial ''masz cipke-bedzie chlop'' a i powiedzenie ''kazda potwora znajdzie swego amatora'' a moze ktos wzdycha do ciebie i nawet otym niewiesz?? pozatym sa czaty, gg wybierz sie do parku czy do pubu i po pierwsze ty tez wyciagnji reke bo skad taki kolo ma wiedziec ze jestes zrozpaczona albo czy masz chlopaka czy nie?? spodoba ci sie chlopak ktory sie gapi czy usmiecha podejdz zapytaj ktora godzina, gdzie jest niewiem jakis przystanek cokolwiek!!