Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hubkakakaa

Jak poznać czy mężczyźnie zależy na kobiecie naprawdę - na początku znajomości

Polecane posty

Gość hubkakakaa

Właśnie wypisujcie swoje doświadczenia: jak sądzicie czy są jakieś przejawy tego że on coś czuje do kobiety, czy jedynie go pociąga, czy myśli o relacji z nią w kategorii romans czy związek Wiecie o co mi chodzi Proszę o wypisywanie:):) i zapraszam do dyskusji

Gość 04122006
dzwoni, pisze smsy kwiatki jakies maślane oczy 🌼

Gość hubkakakaa
zabawną masz teorie ale cos w tym jest No ale podtrzymuje temat, wypisujcie się:):) 🌼

Gość hubkakakaa
czy wypada poprostu o to zapytać?

Gość hubkakakaa
ale jak to wyczuć. Bo z zachowania wyczuwam że może tak byc, ale zawsze jest ryzyko ze moze grać dla niepoznaki. Po czym poznać, ?

Gość twims
Trzeba to wyczuć. Kwiatki i smski to kiepski wyznacznik, taki co chce tylko zaciągnąć do łóżka też może takie bajery stosować.

Gość hubkakakaa
eh, widze ze tu nikt powazny nie chce sie wypowiedziec, nikomu sie nie chce. Dla mnie to wazna kwestia... ale cóż

Gość hubkakakaa
twims - jak to wyczuć - czy są jakies symptomy?

Gość mysle, ze to
trudna spawa do wyczucia, bo gdyby tak nie bylo, to nie byloby tylu zlamanych serc i lamentow, ze przeciez tak sie staral, tak mu zalezalo. moze grac i tyle

Gość twims
Ale jakie to mogą być czyny na początku związku? Ja od siebie mam taką radę - patrz nie tylko na to, jak traktuje Ciebie, ale jak traktuje innych. Czy jest uczciwy. Wtedy większa nadzieja, że skoro to dobry człowiek, to i Ciebie nie okłamuje. :)

Gość hubkakakaa
wiesz to bardzo mądre co napisałaś. Wezme to pod uwage Ale jak Wy po wlasnych doswiadczeniach mozecie napisac - jak w wami bylo, kiedy zaczelyscie rozumiec ze dla faceta cos znaczycie, ze mu zalezy na was, ze ma jakies plany itd

No przecież to bardzo proste. Jak chce Cie szybko zaciagnac do łóżka to sie nie dawaj i zobaczysz czy mu na Tobie zależy.

Gość hubkakakaa
no wlasnie jedni pisza tak, inni tak Nawet jezeli facetowi zalezy na kobiecie to to nie oznacza ze ma w stos do niej jakies plany. moze ja traktowac jako jakis przelotny romans a ona np sie zaangazuje Jak odroznic te 2 rzeczy? mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi

Gość twims
A Ty? Masz już poważne plany wobec niego? :) Da się tak w ogóle na początku znajomości?

Gość hubkakakaa
macie racje

Gość hubkakakaa
nie chodzi mi o zadne powazne plany, tylko czy facet np chce zebym byla z nim, czy np zaklada ze luzny zwiazek rozumiecie

Gość twims
Rozumiem. Jedyna rada to obserwować, jakim jest człowiekiem. Ja takie rzeczy wyczuwam instynktownie i jeszcze nigdy się nie przejechałam.

Gość moj ukochany...byłty ;(
jedyny chłopak który mnie kochał i ktorego ja kochałam nie stosowal żadnych sztuczek, nie dawał tandetnych kwiatków...nie pisał lipnych smsów nawet nie iwedziałam czy mu sie podobam...ale chciał sie spotykac non stop... przedstawił mnie rodzinie, spytał o chodzenie, znikał ze mną na całe dnie, olał kumpli, przed nimi mówił o mnie z dumą i miłoscią, wprowadził w swoje życie...dal telefon żeby sprawdzić wszystko i wział mój...podał wszystkie hasła ...to robi facet ktory mysli powaznie i w kategoriach związek :)

Gość twims
"dal telefon żeby sprawdzić wszystko i wział mój...podał wszystkie hasła ..." A to po co przepraszam bardzo?

Gość hubkakakaa
wszystko jasne. Tylko ze mna tojestjeszcze taka sytuacja skomplikowana ze ja mam dziecko z poprz malzenstwa. On o tym wie od poczatku, proponuje czeste spotkania, jest bardzo mily, piszemy do siebie codziennie na gg, mowi ze docenia ze poswiecam mu swoj czas itd..