Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-artystka-

STudniowka, czy isc?

Polecane posty

Pare dni temu znajomy zaprosil mnie na studniowke jako os. towarzyszaca. Nie jestesmy para i nawet srednio sie znamy wiec nie wiem skad wzial sie pomysl ze mna xD jestem w 2 klasie wiec pojawia sie tez problem z placeniem-kazdy za siebie czy on skoro zaprasza? I czy w ogole wypada mi z nim pojsc? Licze na dobre rady ew. jakas dyskusje z kims kto bylw podobnej sytuacji czy po prostu tez ma studniowke :)

Nie no, raczej zapraszający płaci.. i to nie podlega w ogóle dyskusji.. Jest tez problem transportu.. bo zazwyczaj to chłopak przyjeżdża po dziewczyne i ją potem odwozi, bez względu na to, czy to on zaprasza czy jest zapraszany.. ale ta kwestia byc poddana dyskusji w jakichś szczególnych okolicznościach.. natomiast czy powinnaś pójśc na ta zabawe.. to jest twój wybór, po prostu odpowiedz sobie na pytanie, czy chcesz z nim tam pójść.. a to, że nie jesteście parą nie ma nic do rzeczy.. ja tez na swojej studniówce byłam z kolega, a tydzień później miałam juz chłopaka, z którym jestem do dziś :)

Tez myslalam ze zapraszajacy,ale nie mialam pewnosci ;) iznow glupio mi troche zeby ktos obcy za mnie placil ;) Co do transpotru to chyba nie bylby wielki problem, do miejsca imprezy mam niedaleko wiec jesli nie on, to tez sobie poradze :) A kwestia czy z nim isc to juz problem, bo slabo sie znamy.