Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkajolkapamietasz

Super ubranka dla dziwczynki!!!! Warto zobaczyć!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość motyla nogaaaaa
300???????????????/ ciebie pojebało? za takie szmaciska?

Gość ktostamtaki
zgadzam sie, kilka moze i fajnych ale 300zl ? zobacz sobie inne aukcje jak mozna kupic tanio naprawde piekne ciuszki !!

Gość jolkajolkapamietasz
Tak 300 bo są tam 2 kombinezony, które kosztowały po 200 zł a ubranka są znanych marek Szwajcarskich! ( Tam je kupowałam) Więc nie obrażaj mnie!

Gość motyla nogaaaaa
a niech se beda nawet i ch-ujarskich. Gówno i tyle

Gość motyla nogaaaaa
ocipialas z ta cena! a ubrania szalu nie robia. na all duzo lepsze mozna za grosze kupic. szukajcie frajera a moze znajdziecie

Gość ktostamtaki
w takim razie zaznacz jakiej to firmy bo nie opisalas tego w aukcji ! i napisz ile kosztowalo wczesniej a w ogole to dam Ci wskazowke wystawiania na allegro najlepiej jesli zdjecia sa robione pojedynczo i wrzuc je na jakis serwer darmowy np.http://imageshack.us/ i wtedy dodaj zdjecie na aukje - nic za to nie placisz, a zdecydowanie lepiej sie taka aukcje oglada, ja nie cierpie kupowac ciuszkow kiedy sa takie zdjecia jak ty dodalas, na ktorych nic nie widac

Gość jolkajolkapamietasz
No tak, lepiej kupować chińskie podróbki....

Gość jolkajolkapamietasz
No właśnie miałam problem ze zdjęciami, dzięki za pomoc:) Jutro pozmieniam:)

Gość motyla nogaaaaa
i cene zmien buraczaro

Gość ktostamtaki
moim zdaniem najlepiej dac aukcje wtedy sama zobaczysz ile one sa warte czesto ludzi zacheca sam fakt ze jest duzo ofert

Gość jolkajolkapamietasz
Ceny nie zmienię, bo po prostu mi się to nie opłaci, sprzedam je gdzie indziej i nie za bezcen... motyla noga, współczuję Twoim dzieciom, ( podejrzewam, że udzielając się w wątku dla matek, albo już masz dzieci, albo ich oczekujesz). Reprezentujesz bardzo niski poziom intelektualny, bo obrażasz drugiego człowieka, wiedząc, że jesteś anonimowa:) Po prostu, Twoje potomstwo będzie tak samo niekulturalne i zakompleksione jak Ty, dlatego współczuję:)

Gość ktostamtaki
tez wspolczuje !! albo sama to jeszcze dziecko !

Gość motyla nogaaaaa
mam 15 lat, 3 dzieci, komornika na glowie i lubie siedziec na kafeterii. jak ty mnie generalnie fenomenalnie znasz. kazdy kto uzna ze twe ciuchy to scierwa jest debilem albo ma niski poziom intelektualny? u hu hu to raczej ty dajesz popis. ja pisze ze za drogo i gowno :)

Zrób dobre foto każdego ciuszka osobno, wrzuć na serwer dodaj fotki ciuszki sa może i fajne ale na tych zdjęciach wyglądaja przeciętnie i nie pisz ze za kombinezony płaciłas po 200 zł...

Gość jolkajolkapamietasz
:) Nie wiem, skąd biorą się tacy ludzie:) Czy odrobina kultury to tak wiele? Nie znam się jeszcze tak na allegro, nie wystawiałam nigdy nic wcześniej, uczę się na błędach:) Muszę pouzupełniać informacje w opisie i normalne zdjęcia wstawić:) Dzięki za radę ktostamtaki:)

Gość motyla nogaaaaa
z poznania! a dokladnie ze szpitala w poznaniu

Gość jolkajolkapamietasz
Tak, płaciłam tyle:) Motyla noga Nie uważam, że każdy kto uzna, że moje ubranka to ''ścierwa'' jest na niskim poziomie intelektualnym,. Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie:) Chodziło mi o Twój brak kultury:)

Gość jolkajolkapamietasz
Coś jeszcze: Ja nie reprezentuję sobą ani tym bardziej rozmową z obcymi mi ludźmi, mimo anonimowości tego, co Ty reprezentujesz:)

Gość pnbs
300 zł ?? Łooołłł lepiej rozbij to na dwie paczki ! I wtedy po 150 zł

Mniej na uwadze to że są to małe rozmiary ,dzieciak szybko rośnie za taką kwotę ludzie wolą kupić już większemu dziecku fajne ubranka ,większość z twoich ubrań to ubrania domowe ,nie sądzę że ktoś kupi śpiochy za 300zł a kombinezony no cóż można kupić za naprawdę małe pieniądze jak nowe choćby w komisach.