Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona8512

zdradzał mnie - staram sie wybaczyc - ale czy po czyms takim ...

Polecane posty

Gość zdradzona8512
co mam zrobic ... :(

Facet tchórz i krętacz a Ty - biedna... Rozumiem Cię, chyba po raz pierwszy nie widzę tu prowokacji. To będzie bardzo trudne - choćby zapomnieć o tych wszystkich obrazkach które widziałaś, słowach które usłyszałaś... Daj sobie czas. Na Twoim miejscu wyprowadziłabym się od niego. Nie ze złości, nie z gniewu, ale po prostu by dać mu szansę na udowodnienie tego, o czym zapewnia. Ty też musisz dorosnąć, niestety. Pamiętaj: NIGDY nie błagaj mężczyzny, by został.

Gość zgadzam się nigdy nie błagaj
żeby został, bo koszmary z tego wychodzą... wiem, ja też wierzyłam, że miłość wszystko wybaczy, ale wybaczyć to można męzowi, a nie chłopakowi :( nie oglądaj już tych taśm bo zwariujesz - idź do kościoła lub psychologa, ratuj duszę/psychikę

Gość fddddddddddddddddd
nie martw sie, niedlugo nienawisc przyjdzie, tak po tygodniu, dwoch, bedziesz go nienawidzila coraz bardziej. ja mowie z autopsji gdy wykrylam ze mnie zdradzil.

Gość zdradzona8512
bo to nie prowokacja cały czas słysze jak ja jebie , cały czas i jak mowi ja pierdole. I sie cieszy....

"Boze on nigdy tak ze mna seksu nie uprawiał - chociaz ja nie raz chciałam to mowil ze zmeczony , ze nie chce , ze czasu nie ma. Widac jak jej minetke robi - mi mówil ze nie lubi" sorry za tak wnikliwe pytanie, ale on robil film komorka w trakcie seksu oralnego? czy wczesniej ustawil tak dobrze komorke ze filmowala z odpowiedniej odleglosc pod odpowiednim katem..? tak czy siak - nie lada wyczyn..

Gość zdradzona8512
btyly nagrania z ich seksu normalnego i jak filmuje kamerka ich seks orlany. ....

Gość a ja ci napisze prawde
o tobie. wszyscy cie tu bronia, ale wiesz-to ty jestes beznadziejna. Dajesz soba pomiatac jak szmata i jeszcze o to blagasz. wydzialas jak dyma inna kobiete i ty mozesz z nim zyc w odleglosci mniejszej niz 20 km?! kobieto, nie masz za grosz szacunku do siebie myslisz z ktos inny bedzie mial? na kogo ty to swoje dziecko wychowasz z takim nastawieniem. Przykro mi-jestes psychicznie chora i potrzebujesz specjalisty. Wiem ze nigdy tego nie zobisz, ale normalna kobieta: 1)obilaby mu pysk 2) wywalila za drzwi i zmienila zamki 3) wniosla o rozwod z jego winy jako dowod pokazujac nagrania. Wygrana gwarantowana. Ale ty bedziesz sie uzalac i dalej dupsko calowac. nie masz przyszlosci dziewczyno zadnej.

Gość jowanka*
Jak Ty mozesz wierzyc w slowa kogos takiego? Ze mowi 2 razy dziennie 'kocham"? Ze mowi, ze nie spotyka sie z nia? To dziecko to byla wpadka? Ty masz jakas prace?

Gość jowanka*
Zgadzam sie z osoba, ktora wypowiada sie przed pierwszym moim postem.

Gość ty na pewno
proszę, odejdź od niego, szanuj siebie

Ja myślałam, że ją mąż zdradził... A to tylko konkubent... ja bym go po pierwszym razie już zostawiła. Po co ci taki kurwiarz? Zostaw cholernika, na pewno nie raz by cię jeszcze zdradził. Ciesz się że rozwodu nie musisz brać, bo nie było ślubu, jak to jego dziecko to złóż tylko papiery o alimenty i zostaw go szkoda lat, a nóż sobie kogoś jeszcze znajdziesz, a z taką zakałą możesz o tym zapomnieć i tylko w lata cię wpędzi... Ja mam sporo koleżanek które samotnie wychowywały dzieci i znalazły swoich partnerów życiowych i to wcale nie byle kogo. Daj sobie czas i broń Boże nie wychodź za tego oszołoma.

Gość a ja mysle ze
jak go kochasz i on załuje tego co zrobił to powinnas dac mu szanse. Młodzi pewnie jesteście. Chłopak się pogubił - może teraz doceni w końcu to co ma ...

Gość a ja mysle ze
a wogóle to przestanie obrażać autorke to nie jej wina że kocha . To jest właśnie miłośc.

Gość ydegustwana
To co Ci powiedział o seksie z Tobą, ja bym tego nie mogła zapomnieć. I co teraz już robi Ci namiętne minetki? Jak można być z facetem po czymś takim. Dla własnego dobra odejdź, gdzieś jest dla Ciebie facet, który Cię doceni, dla którego nie będziesz za mokra, za sucha - tylko KOCHANA I POŻĄDANA. Zrób to dla siebie i dla dziecka, zwłaszcza jeśli to córka.

Kopnij go w dupę raz a dobrze.Dla mnie jest szokiem,że po tym wszystkim błagałaś,żeby z Tobą został.Kobieto-odejdź bo zwariujesz.Niby załuje i teraz nagle kocha ale potrafił Ci w oczy powiedzieć,że nie lubi Ci minetki robić,że z Tobą seks nie sprawia mu takiej frajdy.No ja pierdolę! Nigdy tego nie zapomnisz.Może kiedyś po dłuugim czasie już tak nie będzie bolało ale nigdy nie zapomnisz i nie zaufasz.A on jeszcze to nagrał o mój Boże :O Uciekaj i miej do siebie szacunek.Przykro mi to mówić ale pewnie w duszy się facet z Ciebie śmieje,że on Cię zdradził,nagrywał,powiedział Ci jhaka to nie jesteś zła w łożku a Ty tego gnoja błagałaś.Wywal go z domu i tyle :O

Gość ale meksyk
to sie nie mkiescie w głowie - cos strasznego. daj sobie z nim spokoj i tak i tak bedzie cie jebal po rogach !!!!!!!!!!!! on sie nie zmieni tacy tez istnieja - to załosne ze mu wybaczylas - jak moglas???? to jest chore to co ci powiedzial - ja osobiscie nigdy bym nie wybaczyla - niecha ma szanse u innej kobiety - nie u mnie.